2-2 mellan Stuttgart och Leverkusen

Bayer Leverkusen lyckades inte ta tre poäng borta mot Stuttgart.

På Mercedez-Benz Arena i Stuttgart tog hemmalaget VfB Stuttgart emot Bayer Leverkusen. Inför matchen låg Stuttgart på en 15:e-plats och Leverkusen på 7:e-platsen i ligan.

Publiken som kommit till arenan behövde inte vänta länge på att något mål skulle falla. Redan efter 12 minuter tog bortalaget ledningen genom Stefan Kieβling lyckats stöta in bollen efter att målvakten stötte en retur rakt på honom.

Stuttgart-fansen behövde dock inte vara ledsna länge, utan bara sex minuter senare blev de tilldelade en straff. Straffen satte Vedad Ibisevic säkert för hemmalaget.

Matchen fortsatte och även om det fallit två mål de första tjugo minuterna var ställningen bara 1-1 i paus.

I andra halvlek kom båda lagen ut taggade vilket syntes när Ibisevic satte 2-1 i den 55:e minuten. Hemmapubliken kunde inte vara annat än nöjda.

Glädjen blev dock kortvarig när Leverkusen bara fyra minuter kvitterade och matchen fick sin andra tvåmålsskytt genom Stefan Kieβling.

Matchen slutade 2-2 vilket var rätt så rättvist. Stuttgard ligger kvar på plats 15 i tabellen samtidigt som Leverkusen klättrar en placering upp till plats 6.