bet365

”Vi kan vinna i Manchester”

Enligt DailyExpress säger Cristiano Ronaldo att Real Madrid var det bättre laget och att han är säker på att de kommer avsluta jobbet på Old Trafford, även om engelsmännen är knappa favoriter efter det oavgjorda resultatet i onsdags.

”Vi åker till Old Trafford och vi kan göra mål där och gå vidare. Vi bör inte ändra vår plan, vi kommer försöka vinna. Jag hoppas att vi lyckas” sa portugisen.

Efter det första mötet lagen emellan kramade Cristiano om sin förre tränare Sir Alex Ferguson och gick in i gästernas omklädningsrum för att tala med sina tidigare lagkamrater: ”Det var vackert och känslosamt att spela mot min familj. Jag firade inte mitt mål eftersom att det var mot en klubb där jag spelade under 6 år”

”Jag ville inte fira. Om jag skulle lämna för en annan klubb någon dag skulle jag inte fira om jag gjorde mål mot Real”

När Ronaldo talade med flera av sina lagkamrater berätta han att han tyckte att United hade haft tur som fick med sig ett oavgjort resultat: ”Det var en bra match. United är ett bra lag defensivt och skapade ett par problem för oss. Men jag tycker att vi spelade bättre och förtjänade att göra minst 2 mål till”

”1-1 är fortfarande ett bra resultat och jag är säker på att vi kan vinna i Manchester”

Den 5e mars får vi veta vilket lag som går vidare i denna giganternas kamp. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply