bet365

EM 2024 lottning TV: när lottas EM 2024? Lottning fotbolls EM 2024!

EM 2024 lottning TV: när lottas EM 2024? Lottning fotbolls EM 2024!

När är lottningen till EM 2024?

EM 2024 lottning? När är lottningen till EM? När lottas EM 2024? Många är på jakt efter att veta när, var och hur lottningen av EM går till. Frågor om när fotbolls EM 2024 lottas kommer ständigt. Det är fullt normalt då EM engagerar väldigt många oavsett om man är en fotbollsälskare eller bara tycker om en sommar när det är mästerskap med allt vad det innebär. Lottningen ägde rum den 30 november. Sverige är som bekant inte med i detta mästerskaå då man inte lyckades med att kvalificera sig men  Nedan kommer vi gå igenom vilka grupper som lär lottade. Vilka lag är med och vilka seedningsgrupper finns.

Det är inte så konstigt att alla svenskar vill veta när är lottningen till EM 2024 kommer att ske. Inte minst efter att Sverige tagit sig vidare till turneringen.

lottning Europamästerskapen på TV i Sverige

Sverige lottning till fotbolls EM 2024? När är lottning till EM 2024 datum och tider? Lottningen är redan genomförd och det är klart vilka lag som kommer att möta varandra. Nedan kommer vi gå igenom samtliga lag som är med i turneringen. Samt vilka som kommer att ställas mot varandr i turneringen.

EM 2024 regler för lottning

Hur fungerar nya grupplottningen? I korthet så delas lagen in i fyra seedningsgrupper med åtta lag i varje. Ett lag från varje kommer att dras och bilda en grupp för EM-spel.

När lottas EM 2024 för Sveriges del?

Vad är det som gäller för Sveriges del när det kommer till lottningen? Sverige och de övriga kvalificerade EM-lagen (32 lag totalt) kommer då att lottas in i åtta grupper bestående av fyra lag i varje grupp. Alla lag, utom Ryssland, seedas utifrån placeringen i Fifas världsranking för herrar i oktober 2017. Ryssland placeras i seedningsgrupp 1 samt grupp A i egenskap av värdnation.

Lag klara till EM 2024

Tyskland
Ungern
Skottland
Schweiz
Spanien
Albanien
Kroatien
Italien
England
Danmark
Slovenien
Serbien
Frankrike
Österrike
Nederländerna
Belgien
Rumänien
Slovakien
Portugal
Turkiet
Tjeckien

Samt fyra lag från playoff.

Seedningsgrupper inför lottningen EM

Så här ser grupperna ut inför seedning: 

Seedningsgrupp 1:

Tyskland, Portugal, Frankrike, Belgien, Spanien, England

Seedningsgrupp 2:

Ungern, Turkiet, Danmark, Albanien, Rumänien, Österrike

Seedningsgrupp 3: 

Nederländerna, Skottland, Kroatien, Slovenien, Slovakien, Tjeckien

Seedningsgrupp 4:

Italien, Serbien, Schweiz, Playoff A, Playoff B, Playoff C

Läs mer på om seedningsgrupperna hos fifa.com

EM lottning på TV & live stream – SVT/TV4

EM-lottning på tv? TV lottning fotbolls EM 2024? Lottning EM 2024 TV? När lottas fotbolls EM på TV i Sverige? Vilka sänder EM lottning 2024 på TV.

För dig som vi se EM lottning 2024 på TV så gäller följande. SVT och TV4 Play sänder lottningen på TV.

Fotbolls-EM lottning av grupperna sänds på TV och det är TV4 Play som kommer att sända lottning.

EM lottning live stream?

Lottning EM 2024 stream? Du kan även se lottningen genom live stream. Fotbolls-EM lottningen kommer att gå att streama på TV4play.se.

Mer om turneringen på Silly Season Sverige

Vill du läsa mer om EM 2024 och allt som gäller turneringen har du hittat rätt. Här hittar du allt du behöver för en perfekt sommar. Allt från spelprogram för EM samt allt om Sveriges matcher i EM. Sveriges spelschema är klart, man kommer spela en match i Bilbao (Spanien) och två i Dublin (Irland)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply