Uppgifter: Olsen lämnar AS Roma i sommar

Uppgifter: Olsen lämnar AS Roma i sommar

Den svenska landslagsmannen Robin Olsen,29 uppges lämna AS Roma efter bara en säsong i klubben. Det rapporterar både Gazzetta Dello Sport och Football-Italia, som menar att en flytt till Premier League är trolig för målvakten. 

Robin Olsen lämnade inför denna säsong FC Köpenhamn för att ersätta Alisson Becker i det italienska huvudstadslaget Roma. Efter att ha fått beröm för sin start i klubben med flera fina insatser så har svensken den senaste tiden fått motta kritik precis som resten av laget efter en sämre period med svajiga resultat i både ligan och uttåg från Champions League. Olsen har  i princip varit given som förstamålvakt denna säsong om man bortser från några missade matcher på grund av en vadskada, trots detta kommer nu uppgifter från Italien om att Roma är villiga att sälja Olsen i sommar.

Premier League nästa destination?

Enligt Football-Italia så är Premier League den troligaste destinationen för den välväxta målvakten i sommar. Vilken klubb som eventuellt skulle vara intresserad av Olsen nämns dock inte.

Olsen är den här säsongen noterad för 26 matcher i Serie A och 7 i Champions League. Han har lyckats hålla nollan i totalt 6 matcher.

SE ÄVEN: Manchester United in i kampen på Hudson-Odoi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply