IFK Göteborg AIK speltips 6/11: bästa oddset tips Allsvenskan 2023!

Speltips IFK Göteborg AIK 6/11: bästa odds tips Allsvenskan 2023!

Speltips IFK Göteborg AIK idag – bästa odds tips Allsvenskan måndag 6 november 2023!

Speltips IFK Göteborg AIK idag match i Allsvenskan 2023? Odds tips IFK Göteborg vs AIK match idag, måndag den 6 november i Allsvenskan 2023? IFK Göteborg AIK speltips idag? Här hittar du bästa oddset, vinnarodds, målodds och bästa tips på vinnare i matchen mellan IFK Göteborg och AIK ! Se och spela på fotboll live =>

Speltips IFK Göteborg AIK idag - bästa odds tips Allsvenskan måndag 6 november 2023!

Speltips IFK Göteborg AIK – här vårt bästa odds tips på IFK Göteborg mot AIK match i Allsvenskan 6/11-2023!

IFK Göteborg AIK speltips idag? Det är snart dags för en av Sveriges största fotbollsmatcher. Det är dock mer annorlunda än på länge. De båda storlagen kämpar nämligen för att undvika kvalplats i tabellen när endast två omgångar återstår. Det finns utrymme för förlust i denna match men det är alltid skönt att ha säkrat spel i allsvenskan så fort som möjligt. I denna artikel hittar du odds på IFK Göteborg – AIK vinnare och många andra marknader. Nedan finner du alla odds och superodds på matchen.

IFK Göteborg AIK speltips idag – bästa odds tips på IFK Göteborg vs AIK vinnare, 1X2 + Dubbelchans!

Idag möts IFK och AIK. Allt kan hända när IFK Göteborg spelar mot AIK. Det har vi sett under säsongen med tanke på tabellplaceringarna. Både lagen har blandat väldigt bra matcher med bottennapp. och det är viktigt både för säsongsutgången och för rivaliteten att ta tre poäng i denna match.

Här är dagens odds tips och bästa odds inför IFK Göteborg vs AIK matchen:

Odds IFK Göteborg vs AIK 1X2
1 X 2
2,30 3,25 3,55
Odds IFK Göteborg vs AIK 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,32 1,37 1,67
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,83 1,93
Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
2,15 1,70

Speltips IFK Göteborg AIK - bästa odds tips IFK Göteborg vs AIK vinnare, 1X2 + Dubbelchans!

IFK Göteborg AIK speltips idag – vilket är bästa oddset tipset på matchen?

Speltips IFK Göteborg AIK idag? Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds tips och erbjudanden matchen mellan IFK Göteborg och AIK måndag den 6 november 2023. AIK vs IFK Göteborg -matchen kan du se och spela på Unibet och bet365 kl. 19:10.

Silly Season Sverige har nu tagit fram ett speltips. Vi har valt att spela på att IFK Göteborg vinner matchen. AIK har en fin svit men har långt ifrån övertygat i sina senaste matcher, något som gör att Blåvitt får ses som favorit. (2.33).

Speltips Allsvenskan mål odds & målskyttar

Här är oddsen på mål och målskyttar i IFK Göteborg vs AIK i Allsvenskan 2023:

IFK Göteborg AIK odds målskyttar

Tippa målskytt i IFK Göteborg – AIK matchen. Här är målskyttarna att tippa på i IFK Göteborg – AIK. Enligt oddsen på vilka som blir marängernas målskyttar i IFK Göteborg – AIK så är oddsen på att lagens anfallsspelare kommer göra mål i matchen:

Odds IFK Göteborg målskyttar Odds
Astrit Selmani 2,80
Gustaf Norlin 3,05
Arber Mucolli 3,50
 
Odds AIK målskyttar Odds
Omar Faraj 3,35
John Guidetti 3,55
Ioannis Pittas 3,55

Tippa första målskytt och matchminut för det första målet

Tippa på första målskytt och matchminut för det första målet i Allsvenskan för din chans att vinna. Du måste ha ett Unibetkonto för att kunna logga in. Spelet är baserat på Allsvenskan FC AIK vs IFK Göteborg som spelas den 6 november 2023. Deltagarna tippar matchens första målgörare och i vilken minut det första målet kommer.

Vinner gör den deltagare som både tippar rätt första målgörare och exakt i vilken minut det första målet kommer.

Speltips IFK Göteborg AIK - vilket är bästa oddset tips på matchen?

Odds IFK Göteborg vs AIK resultat

Resultat Odds
1-0 7,00
1-1 6,00
2-1 9,00
2-2 14,00
0-1 9,50
1-2 11,00

Speltips IFK Göteborg AIK & odds tips erbjudanden

Speltips Allsvenskan? Ifall du ska tippa på att Blåvitt vinner matchen har du bra odds hos bet365 =>. Här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en hemmavinst.

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får freebets, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg. Sedan har vi samlat bra oddsbonusar som vi anser är bästa oddsbonusarna och som kan utnyttjas på samma gång. .

Odds IFK Göteborg vs AIK 1X2
1 X 2
2,30 3,25 3,55
Odds IFK Göteborg vs AIK 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,32 1,37 1,67
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,83 1,93
Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
2,15 1,70

Göteborg AIK odds

IFK Göteborg – AIK Odds tips erbjudanden i  Allsvenskan 2023

Speltips IFK Göteborg vs AIK ? För att matchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på IFK Göteborg – AIK.

Det är något vi kommer få reda på under måndagskvällen. De båda lagen är väldigt hungriga i kampen om tre poäng och försöka säkra ett allsvenskt kontrakt. nedan ser nu oddsen på vad det ger om AIK respektive IFK Göteborg vinner matchen.

Vem vinner Allsvenskan 2023? Det kommer troligen inte bli något av lagen. Detta då man ligger väldigt dåligt till att vinna Allsvenskan 2023 enligt oddset.

Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan IFK Göteborg och AIK. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Speltips IFK Göteborg – AIK – bästa odds tips Allsvenskan 2023

Speltips IFK Göteborg AIK odds Allsvenskan 2023? Här hittar du speltips på IFK Göteborg vs AIK odds inför mötet i Allsvenskan 2023! IFK Göteborg AIK Speltips IFK Göteborg AIK – odds tips IFK Göteborg AIK, Allsvenskan! Detta är en av de hetaste matcherna på säsongen. Förutom att det inte är mycket som återstår av säsongen är det ett stormöte. AIK har gjort väldigt bra ifrån sig under senaste åren samtidigt som IFK Göteborg historiskt sätt skördat framgångar. IFK kan nu sätta käppar i hjulet för AIK i guldstriden. Frågan är dock om man gör det.

Frågan är om det blir IFK eller AIK som tar de tre viktiga poängen? IFK Göteborg – AIK spelas på måndag med starttid kl. 19:10. Se och spela på fotboll live =>

IFK Göteborg och AIK kommer att spelas på Gamla Ullevi i IFK Göteborg. Det är den 29 omgången allt kan hända. Speciellt med tanke på hur lagens situation i tabellen ser ut.

IFK Göteborg AIK trupper, laguppställning och startelvor:

Här är IFK Göteborg AIK trupper och förväntad IFK Göteborg AIK laguppställning och startelvor:

IFK Göteborg laguppställning och förväntade startelvor

Här är IFK Göteborgs laguppställning och förväntade startelva mot AIK:

Uppdateras

AIK laguppställning och förväntade startelvor

Här är AIKs laguppställning och förväntade startelva mot IFK Göteborg:

Uppdateras

IFK Göteborg vs AIK odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Odds IFK Göteborg – AIK? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan IFK Göteborg och AIKGamla Ullevi. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Som ni ser ska det krävas en hel del för att Blåvitt eller Gnaget ska vinna titeln. Det är AIK som har lägst odds av de båda och det ger tio gånger pengarna om man vinner ligan. I både lagen finns dock spelare som har chansen att vinna skytteligan i fotbolls Allsvenskan 2023 och bli Allsvenskan skyttekung 2023.

IFK Göteborg – AIK speltips, odds, på TV & live stream

Speltips IFK Göteborg AIK? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på IFK Göteborg AIK att vinna matchen. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför AIK och IFK Göteborg. Inför IFK Göteborg vs AIK så finns många bonusar som kan användas på samma gång.

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är AIK som är storfavoriter till att vinna. Oddsen hos LeoVegas och Betsson för IFK Göteborg(5.30) och AIK (1.66) tyder på att det är gästerna AIK som är favoriter. Gnaget har endast förlorat en match denna säsong. Frågan är om IFK kan göra något åt saken.

För dig som undrar se IFK Göteborg vs AIK match på TV idag och vilken kanal visar IFK Göteborg vs AIK. För att se matcherna i Allsvenskan så är det discovery+ som gäller. Du kan även se Allsvenskan via TV4 play. För dig som vill streama Allsvenskan gratis så finns möjligheten att göra det som spelbolagen.

Vårt speltips inför IFK Göteborg AIK + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Vill du tippa på att IFK Göteborg vinner mot AIK är oddset hela 2.30 gånger pengarna. Ifall du spela på AIK som vinnare är det oddset 3.55 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.25 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Rekommenderat speltips på IFK Göteborg – AIK är en vinst för IFK Göteborg (2.30), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (2,15). Det hela kommer ger en bra utdelning. Detta då båda lagen har ganska svaga försvar. Du kan se och spela på fotboll =>

Läs mer om IFK Göteborg mot AIK i Allsvenskan 2023

Speltips IFK Göteborg AIK? För dig som vill spela på IFK Göteborg och AIK så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför matchen mellan IFK Göteborg och AIK i Allsvenskan 2023. När man tar en titt på Allsvenskan odds vinnaren så kan man se ifall IFK Göteborg AIK är två av favoriterna att vinna Allsvenskan. För dig som vill tippa på att IFK Göteborg eller AIK vinner Allsvenskan så kan du självklart tippa vinnare i Allsvenskan 2023.

Du hittar allt från Allsvenskan 2023 tv-kanal, spelschema alla matcher i Allsvenskan 2023 och IFK Göteborgs matcher i Allsvenskan till tv-tider och tv-kanaler för Allsvenskan hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Allsvenskan 2023 och bäst odds på Allsvenskan. Läs mer på om detta på Allsvenskans hemsida. Se och spela på fotboll live =>

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply