Sverige – Ungern speltips – tips på Sverige vs Ungern matchen 15/11- 2016!


Sverige Ungern speltips - tips på Sverige vs Ungern matchen 15/11- 2016!

Speltips: Sverige – Ungern – tips fotbolls träningsmatch 2016

Speltips Ungern vs Sverige? Tips på vinnaroddset på Ungern – Sverige träningsmatch 2016? Bästa tips vinnaroddset på Ungern vs Sverige – speltips på vinnare i matchen mellan Ungern och Sverige ikväll? Ska du tippa på Ungern mot Sverige i fotbolls och söker lite speltips inför matchen? Ifall du ska oddsa på UngernSverige vinnare i träningsmatchen så har du kommit rätt.

Speltips Sverige vs Ungern odds 1×2 & vinnare

Något bra speltips Sverige vs Ungern? Vad säger oddstipsen när det gäller Sveriges match mot Ungern ikväll? Vad ger en svensk vinst, som de flesta svenskar troligtvis hoppas och kommer att tippa på? En Svensk vinst ger 2,65 i odds, oavgjort ger 3,20 i odds jämfört med en ungersk vinst som ger 2,80 i utdelning. Att Ungern vinner är inte speciellt troligt då det svenska landslaget bör vara revanschsuget efter förlusten mot fransmännen i Paris. Det vara värt att lägga en slant på Sverige som vinnare av flera anledningar. Pengarna tillbaka + 200% i bonus hos Unibet =>

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på en i träningsmatch 2016 tisdag den 15 november 2016. Sverige-matchen visas på TV12 och Cmore kl. 19:45.

Ungern vs Sverige odds 1X2 + Dubbelchans

Här är oddsen på vinnare i Sverige – Ungern i denna i träningsmatch 2016:

Bäst odds Ungern vinner (1): 2,80

Bäst odds Oavgjort (X): 3,20

Bäst odds Sverige vinner (2): 2,65

Bäst odds gardering: (1X) 1.48 (12) 1.37 & (2X) 1.47

Speltips Ungern vs Sverige mål odds

Odds både Sverige och Ungern gör mål: JA (1.84) NEJ (1.94)

Totalt mål: Över 2,5 (2.28) Under 2,5 (1.64)

Ungern vs Sverige odds målskyttar

Tippa målskytt i Ungern – Sverige matchen. Här är målskyttarna att tippa i Ungern vs Sverige matchen.

Odds Ungerns målskyttar

Ännu har oddsen på vilka som blir målskyttar i Sverige – Ungern kommit upp men några tänkbara i det svenska laget är Ola Toivonen och John Guidetti, två spelare som startade i fredagens match mot Luxemburg då blågult vann med 0-1 på bortaplan.

Odds Sverige målskyttar

Oddset John Guidetti gör mål: 7.50
Oddset Ola Toivonen gör mål: 8.00

Senaste oddsen hittar du här = >

Speltips Sverige Ungern resultat odds

Sverige spelade 1-1 mot Holland, vann med 0-1 borta mot Luxemburg, men förlorade mot Frankrike med 2-1 trots att man gjorde mål först. Förhoppningen var givetvis att Sverige ta hem ett välbehövligt poäng mot fransmännen. Mot Ungern lär det bli fler mål och Sverige förväntas vinna med åtminstone med 2-1. 1000 kr riskfritt hos expekt =>

Odds Ungern vs Sverige 1-0 : 8.00
Odds Ungern vs Sverige 1-1 : 6.50
Odds Ungern vs Sverige 2-1: 13.00
Odds Ungern vs Sverige 2-2: 16.00
Odds Ungern vs Sverige 0-1: 8.00
Odds Ungern vs Sverige 1-2: 10.50

Tips: Du kan spela riskfritt på Sverige, utan att riskera att förlora något. Ifall du spelar 1000 kr på Sverige vinner med 2-1 hos expekt så kan du vinna 13000 kr. Skulle Sverige inte vinna matchen med 2-1 så kommer expekt att betalat tillbaka pengarna till dig. Det kan inte bli bättre ifall man vill spela med hjärtat. Klicka här för att ta del av expekts erbjudande.

Ungern – Sverige – förhöjt odds och erbjudanden

Inför Sverige – Ungern i träningsmatchen är det blågult som står som favoriter och det är en viktig match för det svenska fotbollslandslaget då man nyligen förlorade mot Frankrike i VM-kvalmatchen. Denna träningslandskamp blir en match där Janne kan testa lite nya spelare och strategier med andra formationer för att hitta en vinnare inför de kommande VM-kvalmatcherna och säkra en plats till VM 2018 i Ryssland.

Ifall du ska tippa på att Sverige vinner mot Ungern så är oddset 2,65 ggr pengarna och här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en svensk vinst. Vad sägs om 1000 kr riskfritt hos Ladbrokes =>, 1000 kr riskfritt hos expekt =>, 200 kr i cash hos paf => eller 200 kr riskfritt hos Betsson => och 100 kr riskfritt hos Unibet =>

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får 1000 kronor i riskfritt spel, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg.

Sedan har samtliga riktigt bra bonusar som kan utnyttjas på samma gång. Missa inte denna pärla: 3000 kr i bonus hos Comeon =>, 1000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

Spela riskfritt och ladda på spelkassan inför Sverige och Ungerns match

Odds Sverige – Ungern? Vad oddsen ligger på i Ungerns match mot Sverige är klart och om man ser på vad spelbolagen tror om utgången av matchen finns det ingen tvekan om att Sverige är favoriter. Skulle blågult vinna sin tredje träningsmatch ger det 2,65 i utdelning, något som gör det värt att lägga en slant på det svenska landslaget som möter ett Sverige som man utan några större omständigheter ska ta tre poäng ifrån. Oddset på Ungern-vinst är uppe på hela 2,80 gånger pengarna vilket tydligt visar att det är Janne Anderssons manskap som är storfavoriter.

Odds-erbjudanden Sverige – Ungern träningsmatch 2016

För att träningsmatchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på Ungern – Sverige.

1000 kr i bonusspel på Sverige – Ungern matchen

Registrera dig idag och fyll i bonuskoden SW1000, lägg sedan ett singelspel på 50 kr eller mer på valfri sport så matchar Ladbrokes det med ett bonusspel på upp till 1000 kr. Perfekt dig som ska spela på Ungern vs Sverige i träningsmatchen 2016 och krydda till det hela.

Till Ladbrokes =>

1000 kr riskfritt på Sverige – Ungern matchen

Ungern Sverige odds

expekt erbjuder det största riskfria erbjudandet under träningsmatchen. De ger dig insatsen tillbaka upp till 1000 kr ifall du förlorar på det andra spelet på Ungern i kvalet. Se bara till att lägga ett första spel med exakt 1000 kr i insats på Ungern – Sverige (eller en valfri match då detta är ett generellt erbjudande för nya kunder) och expekt återbetalar din insats med 1000 kr!

En riktigt bra kampanj utan omsättningskrav och pengarna tillbaka i cash. Perfekt dig som ska spela på Sveriges matcher för att krydda till det hela.

Till expekt =>

Sätt 100 kr och få 500 kr att spela för eller 3000 kr

Sätt 100 kr och Comeon ger dig totalt 500 kr att spela för på Ungern vs Sverige eller herrarnas match. Erbjudandet gäller både nya och gamla spelare så passa på och ta del av erbjudandet. Comeon har även den största bonusen för tillfället där man kan få upp till 3000 kr i bonus. 100 % i bonus så ifall du sätter in 3000 kr så får du 6000 kr som du kan spela för hos Comeon!

Till Comeon =>

200 kr X 2 riskfritt på en match i träningsmatchen – 200 kr på Ungern – Sverige

Betsson vill att vi ska spela med hjärtat. De ger insatsen tillbaka upp till 200 kr på en match under träningsmatchen. Se bara till att lägga ett andra spel med exakt 200 kr i insats på exempelvis Ungern vs Sverige fotbollen och Betsson återbetalar din insats med 200 kr!

En riktigt bra kampanj där man inte riskerar något och kan stötta Sverige helhjärtat och spela mot oddset genom att stötta Janne Andersson och Sverige. Perfekt dig som ska spela på Ungern vs Sverige match för att krydda till hela upplevelsen.

Till Betsson =>

Ungern vs Sverige speltips & odds spel

För dig som undrar vilken tid Sverige Ungern och vilken kanal Sverige Ungern så är det TV12 och Cmore kl. 19:45. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller träningsmatchen mellan Ungern och Sverige. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Här hittar du fler artiklar om matchen, bland annat Sverige Ungern speltips och tips inför Sverige vs Ungern. Kolla på Sverige vs Ungern odds vinnare träningsmatch i fotboll 2016 och Ungern Sverige startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Ungern vs Sverige.

Här kan du läsa mer om träningsmatch fotboll 2016 såsom Sveriges träningsmatch spelschema 2016, träningsmatch tabell Sveriges gruppträningsmatch Sydamerika spelschema ifall du vill se träningsmatch live stream gratis så kan du ta en titt på streama träningsmatch eller se träningsmatch live stream gratis. Se även Sveriges trupp träningsmatch fotboll 2018 m.m

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply