”Jag var inte längre en del av tränarens planer”

bet365

Tidigare idag blev det officiellt. Fernando Torres lämnar Milan för spel med Atlético Madrid. Den spanska storklubben lånar in anfallaren över de kommande 18 månader från den italienska storklubben, som för två dagar sedan köpte loss anfallaren från Chelsea. Nu är 30-åringen tillbaka där allting började.

– När jag bestämde mig för att gå till Milan så var det för att få speltid och jag fick veta att jag skulle få en nyckelroll för dem. Men tyvärr, efter ett par månader var jag inte längre en del av tränarens planer, ett beslut som jag respekterar till 100 procent, och det tvingade mig att titta framåt och hitta en annan destination, berättar Fernando Torres enligt Football-Espana.

– När Atletico visade sig, då hade jag inga tvivel alls. Jag vill tacka Milan för att de gjorde det lättare att hitta en lösning och nu ska jag till Atlético i jakt på lyckan. Som barn var det min dröm att få spela för Atletico och att gå tillbaka nu är en annan dröm som jag uppfyller.

– Folk vet att det är mitt hem och jag har känt sorg över deras förluster och även glädjen i deras framgångar. Jag har hoppat ur soffan för dem och ingen kan tvivla på hur jag kommer att känna när jag drar på mig matchtröjan igen. Atletico-fansen frågar alltid efter att du ger ditt allt på planen och jag kan försäkra er att jag kommer att göra det och mycket mer, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply