”Roma jagar Aubameyang – kan offra Ljajic”

Tidigare i veckan kom uppgifterna som sa att Borussia Dortmund skulle vara redo att sälja anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang i sommar. Klubbar som Newcastle och Chelsea sades vara intresserade av stjärnan, och nu kommer nästa klubb in i spekulationerna.

Enligt L’Equipe ska nämligen Roma vara intresserade av den forne Saint-Etienne-spelaren, där deras italienska rapporter säger att Romklubben ska vara på gång att lägga ett bud på spelaren. Aubameyang sitter på en utköpsklausul värd 8 miljoner euro, men mycket talar för att Borussia Dortmund tänker hålla ut och kräva minst 18 miljoner euro för spelaren. 

Aubameyang ses som en utmärkt värvning för Roma, som passar bra in i Rudi Garcias spelsystem och dessutom har spelat under tränarens styre tidigare i Lille. Dessutom har anfallaren spelat för italienska Milan.

Något som samtidigt nämns som en möjlighet är en bytesaffär mellan klubbarna, då Borussia Dortmund ska vara intresserade av Adem Ljajic. Spelaren har inte presterat i Rom och ett spelarbyte sägs vara positivt för båda parter. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365