Uppgifter: Luka Modric involverad i skatteskandal

Uppgifter: Luka Modric involverad i skatteskandal

Har även han fuskat med skatten

Det har flitigt rapporterats i media om flera Real Madrid-spelare och tränare som nu uppdagas ha fuskat med skatten, den senaste att sälla sig till den skaran uppges vara kroatiske mittfältsgeneralen Luka Modric.

Under de senaste dagarna har det framkommit mycket intressant information gällande en del Real Madrid-spelare och det faktum att de har för vana att inte betala någon skatt. Sedan tidigare har Cristiano Ronaldo, Mesut Özil och José Mourinho nämnts i samband med denna affär. Trots att Ronaldo är Reals bäst betalde spelare, och världens bäst betalde spelare, uppges han ha fuskat med skatten och står nu eventuellt inför fängelsestraff. Tidigare har även Barcelonas högavlönade anfallare Lionel Messi och Neymar stått inför samma sak och de går också igenom detta.

Enligt den spanska tidningen Marca har siten Football Leaks nu avslöjat en annan spelare som skall vara inblandad i detta, nämligen Luka Modric. Sedan kroaten kom till Real Madrid 2012 skall han ha använt sig av ett bolag i Luxemburg i sin frus och sons namn för viss inkomst, detta då skatten är så låg i Luxemburg. Där kan företag åtnjuta nästan 0% skatt, medans det i Spanien ligger på åtminstondes 30%, ibland kan det uppgå till hela 51%. Fallet blir nu utrett precis som de övriga och det återstår att se vad för straff som mittfältaren kommer att få.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365