bet365

Lazio nära Jordan Lukaku

Lazio närmar sig en värvning av Lukaku

Lazio verkar äntligen få ett slut på sin jakt efter en ny vänsterback. I alla fall om man ska tro den italienska journalisten Gianluca Di Marzio. Enligt Di Marzio är klubben nära en värvning av den belgiska vänsterbacken Jordan Lukaku. 

Har ni tagit er hit via vår Facebook-sida har ni förmodligen satt något i halsen vid det här laget. Men nej. Det är inte Romelu Lukaku som är nära en flytt till Lazio. Det är däremot hans brorsa, Jordan. Enligt den inte alltid särskilt pålitliga journalisten Gianluca Di Marzio ska Lukaku och hans klubb Oostende i princip vara överens med Lazio om en övergångssumma och ett kontrakt. Enligt Di Marzio kommer Lukaku kosta Lazio 57 miljoner kronor och vad som beskrivs som en rejäl transferklausul.

EM-spelare för Belgien

Jordan Lukaku var en av spelarna som blev uttagen i förbundskapten Marc Wilmots EM-trupp. Väl där blev det dock ingen större succé för varken Lukaku eller Belgien. Landet åkte ur i kvartsfinal mot Wales och vänsterbacken fick endast starta en match. I kvartsfinalförlusten där Lukaku dessutom blev sågad i belgisk press för sin insats.

Det återstår att se om en flytt till Serie A och Lazio kan få fart på ynglingens karriär igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply