Fabio Coentrao vill stanna i Monaco

bet365
Fabio Coentrao vill stanna i Monaco

Portugisen har inga planer på att återvända till Real Madrid

Fabio Coentrao är för närvarande utlånad till Monaco resten av säsongen. Men försvararen själv har inga planer på att återvända till Real Madrid.

Inför säsongen lånades Fabio Coentrao ut från Real Madrid till franska Monaco på grund av bristande speltid. Väl i Ligue 1 har portugisen fått spela desto mer kontinuerligt och trivs alldeles utmärkt enligt han själv. Men med tanke på Reals transferförbud som nyligen blev känt, men som för tillfället är avbrutet, vill den spanska storklubben kalla hem spelaren. Några planer på att återvända till La Liga har vänsterbacken däremot inte ännu.

”Väldigt lycklig”

Under en presskonferens förklarar 27-åringen att han mår bra i Monaco och att han inte ser någon anledning till att flytta tillbaka till Madrid.

– Jag kom hit för att hjälpa Monaco uppnå sina mål och ta en andraplats i ligan. Jag är väldigt lycklig i Monaco och jag är säker på att klubben kommer vara bland titelkandidaterna de närmaste åren, säger Coentrao enligt Goal.com och fortsätter:

– Så jag kan inte se någon anledning till varför jag inte skulle vilja stanna här

Hyllar nya tränaren

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Reals nya huvudtränare Zinedine Zidane är ute efter en ny vänsterback. Det har framförallt handlat om Bayern Münchens stjärna David Alaba, men än så länge har man inte lyckats på den fronten. Inte heller verkar en återvändo till Santiago Bernabeu aktuell för Coentrao, som däremot passar på att hylla den franske tränaren.

– Zidane kan klubben, han är den tränaren som verkligen behövs där.

Fabio Coentraos kontrakt med Real Madrid sträcker sig fram till år 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply