1000 kr riskfritt spel

1000 kr riskfritt spel

Hur funkar 1000 kr riskfritt spel? Vad ska man tänka på hur mycket odds det behöver vara vid 1 000 kr riskfria spel? Hur mycket ska man ha i omsättning? Här tänkte vi svara på de vanligaste frågorna när det 1000 kr riskfritt spel. Du får reda på vilket minimum odds du måste spel, vilka omsättningskrav som gäller och exempel på hur mycket du behöver omsätta för att få ta ut dina vinstpengar eller för att få ta ut dina återbetalda pengar. Se och spela på sport live =>

1000 kr riskfritt spel nytt från spelbolagen

Bakgrunden till den här artikeln är naturligt spelbolagens 1000 kr riskfritt spel erbjudande. Tidigare fick man 1000 kr i riskfritt spel från flera bettingbolag. De svenska spelföretagen erbjöd riskfria spel under under väldigt lång tid. Dock har alla spelbolag med svensk licens slutat med detta och ändrat sin välkomstbonus till klassiska 100% bonus där man sätter in 100 kr och får 200 kr att spela för. En del andra ger en insättningsbonus på 400% så det är inte dåligt. Det finns några få utländska spelbolag och betting sidor som fortfarande erbjuder riskfria spel, men vi rekommenderar inte dessa spelbolag då de saknar svensk licens. I övriga fall handlar det om upp till  gratisspel, bonusspel, freebets eller försäkrade spel.

Gör så här för att få ditt 100 kr riskfria spel

Nedan redogör vi för vad som gäller och hur du går tillväga för att maxa 1000 kronor i riskfritt spel erbjudandet från spelbolaget.

1) Öppna spelkonto med genom att KLICKA HÄR=>
2) Gör en insättning på minst 200 kr och max 1000 kr.
3) Spela på ett valfritt oddsspel och klicka i den blåa rutan för riskfritt spel
4) Om du förlorar så får du pengarna tillbaka.

Spela riskfritt för 1000 kr hos spelbolaget

Som vi nämnde ovan så har gav spelbolaget alla ny medlemmar 1000 kr i riskfritt spel. Spelbolaget var en av de få spelaktörerna som erbjöd 1000 kronor i riskfritt spel. Spelbolaget valde att göra en bonusändring och numera är 100% bonus vid insättning upp till 100 kr deras nya välkomstbonus.

Spelbolagets välkomstpaket är bra där man ger alla nya spelare får 100 kr extra att spela för med förmånliga villkor dessutom. I många fall där man blir erbjuden ett riskfritt spel så är det snåriga krav och villkor, men inte i spelbolagens fall.

Välkomstbonusen innebär att du kan satsa på ett valfritt spel och få tillbaka pengarna utan risk upp till 1000 kr. Spelbolagets bonus är en riktigt bra ny bonus som gäller för odds. De ger dig ett första riskfritt spel upp till 100 kr.

Ifall du inte har ett spelkonto hos spelbolaget så är det läge att skapa ett konto då det just nu erbjuder 100% insättningsbonus upp till 100 kr. 

Sätt in upp till 100 kr och lägg ditt spel. Förlorar du får du insatsen tillbaka upp till 100 kr. Kan inte bli lättare än så. Du hittar ditt riskfria spel på spelkupongen efter första insättning. För att lägga det riskfria spelet gör du så här. Välj valfritt odds och klicka i den blå rutan för riskfritt spel som dyker upp på din spelkupong. Nedan får du utförliga instruktioner på hur du går tillväga.

Vad menas med 1000 kr riskfritt spel från spelbolagen?

Med spelbolagens ”riskfritt spel” menas att du kan satsa 1000 kronor utan att riskera några av dina egna pengar. Spelsajten återbetalar eventuella förluster. Ifall du vinner… ja, då är det bara att se glad ut. För att du ska få ett riskfritt spel på 1000 kr ställs två krav på dig. Du ska vara en ny kund hos spelbolaget och du måste oftast göra en insättning på minst 200 kronor eller mer.

Självklart kan du göra en mindre insättning men då får du ett mindre belopp på ditt riskfria spel:

  • En första insättning på 1 000 kr eller mer ger ett riskfritt spel värt 1 000 kr.
  • En första insättning på över 500 kr ger ett riskfritt spel värt 500 kr.
  • En första insättning på över 200 kr ger ett riskfritt spel värt 200 kr.

Du måste alltså göra en insättning på minst 200 kronor för att få ett riskfritt spel. Det ställs inga krav på odds vid din första insats. Det finns heller ingen maxgräns till hur mycket man kan vinna med riskfria spelet. Däremot så måste en eventuell nettovinst omsättas 1 gång till oddset 1,5 före uttag.

Riskfria spel för odds betting

1000 riskfritt spel odds? Här listar av de bästa riskfria spelen. Viktigt att du förstår skillnaden mellan riskfritt spel, gratisspel, freebet och försäkrat spel. De flesta låter samma sak för oss svenskar, men det finns några skillnader man bör veta innan man slår till. Här har vi samlat de flesta riskfria spel, gratisspel, freebets och försäkrade spel. En bonuskod eller kampanjkod måste ibland anges för att man ska få ta del av spelet.

Vad innebär 1000 kr riskfritt spel?

Vad innebär 1000 kr riskfritt spel? Spelbolagen erbjuder riskfria spel och det innebär exakt det som antyds nämligen att det är 1000 kr riskfritt spel. Du kan spela på vad du när det gäller odds. Gillar du att tippa på Champions League, Premier League, Europa League eller på Allsvenskan eller Superettan? Det spelar ingen roll. Du använda ditt 1 000 kr riskfritt spel på just det du gillar att spela på i sportväg.

Skillnad mellan riskfritt spel och gratisspel?

Vad är skillnad mellan riskfria spel och gratisspel? Man brukar säga att ett riskfritt spel erbjudande innebär att man inte kan förlora sin insats eller insättning. Det ligger en sanning bakom detta. Vidare brukar man även säga att ifall man förlorar vid ett riskfritt spel så får man tillbaka sina pengar och kan ta ut insatsen i pengar på direkten. Ingen omsättning eller omsättningskrav för att man ska få tillbaka sina pengarna.

Detta kan man sammanfatta i att den stora skillnaden mellan ett gratisspel och ett riskfritt spel ligger i vem som betalar för själva insatsen på det spelet.

  • Vid ett riskfritt spel så gör du en insättning och satsar med egna pengar. Du får pengarna tillbaka om du inte vinner. Därav så är det inte fråga om ett riskfritt spel i vanlig bemärkelse då man i slutändan riskerar att förlora pengar. Det är även anledningen till att alltfler spelbolag slutat använda termen ”riskfritt spel” och ”riskfria spel” och istället börjat använda sig av termen gratisspel.
  • Vid ett gratisspel så gör du ingen insättning och satsar med ”spelbolagets pengar”. Du får du inga pengar tillbaka ifall du förlorar. Termen gratis tar sikte på att du att du inte satsat med egna pengar. Dock så är det en sanning med modifikation då man oftast ”tvingas spela på något annat först” innan man får sitt gratisspel.

Vid vinst vid både riskfritt fritt spel och gratisspel så omfattas en eventuell nettovinst av ett omsättningskrav. Det innebär att du inte kan ta ut eventuella vinster direkt, utan måste omsätta dessa enligt gällande krav på omsättning.

Om inte ovanstående gäller så kan man ifrågasätta om det är ett riktigt riskfritt spel, gratisspel eller om det är fråga ett freebet, försäkrat spel eller dylikt.

1000 kr riskfritt villkor uttag

Här är de viktigaste villkoren för det riskfria spelet hos spelbolaget vid en vinst och en förlust.  För detaljerade villkor om 1000 kr riskfritt spel kan du läsa om här.

Vad gäller ifall du vinner med 1000 kr riskfritt?

Om du vinner med ditt riskfria spel så uppstår en nettovinst. Nettovinst (vinst minus insats) från riskfria spel betalas ut som bonuspengar. Nettovinsten måste du omsätta en gång före uttag medges av vinstpengarna. Omsättning måste göras på spel till odds på 1.50 eller högre och detta måste göra inom 30 dagar. Bonuspengarna måste omsättas en gång till odds över 1.50 inom 30 dagar.  Annars går pengarna förlorade. Bonuspengar som är kvar på kontot efter 60 dagar går förlorade.

Om du till exempel satsar 1000 kr på en 3-oddsare och vinner så gäller följande. Din nettovinst eller bonussumma är 2000 kr. Du måste nu alltså spela för minst 2000 kronor och till odds 1.50 högre en gång inom 30 dagar innan du kan ta ut din vinst på 2000 kronor som du vann med ditt riskfria spel. Du kan spela på flera kuponger så du behöver inte satsa allt på en kupong. Omsättningskravet är således 1 ggr till minimum oddset 1,5 inom 30 dagar.

Vad gäller ifall du förlorar med 1000 kr riskfritt spel?

Om du förlorar med ditt riskfria spel så du dina pengar tillbaka. Hela det riskfria spelets värde återbetalas utan omsättningskrav.

Riskfritt spel – spelbolagets guide till 1000 kr riskfria spel

Hur funkar riskfritt spel hos spelbolaget? Spelbolaget var tidigare den enda bland de svenska spelbolagen som gav 1000 kr i riskfritt spel. Nedan går vi igenom hur du lägger ett riskfritt spel hos spelbolaget. Guiden har spelbolaget själva skrivit, men vi har lånat av innehållet för att förtydliga vad spelbolagens 1000 kr riskfria spel handlar om. Samt hur man går tillväga för att anta bolagets erbjudande.

1000 kr riskfria spel – Lär dig att spela riskfritt i tre enkla steg

Du har nästan helt säkert stött på och blivit erbjuden spelbolag med 1000 kr riskfria spel. Flera av de största spelbolagen i världen erbjuder vid registrering eller vid ett senare sina medlemmar att spela utan risk. Det kan dock vara lite klurigt och förstå vad som är skillnaden på alla varianter. Vi har därför gjort en guide för att förklara processen.

Spelbolag med svensk licens erbjuder inte riskfria spel

Flertalet spelbolag gav tidigare 1000 kr riskfritt spel, men de ha slutat med detta då svensk licens kräver det. I Sverige finns inte längre några 1000 kr riskfritt spel eller riskfria spelbolag överhuvudtaget. Istället har de största spelbolagen i Sverige många andra erbjudanden såsom gratisspel, insättningsbonusar och freebets. Ett fåtal utländska betting sidor ger 1000 kr bonusspel men det är inte samma sak som 1000 kr riskfritt spel som erbjöds av svenska spelbolag. Exempelvis har Hajper 100 kr gratisHajper 1000 kr riskfritt och Hajper riskfritt spel har blivit Hajper Ultrabet där man får upp till 500 kr tillbaka ifall man förlorar.

Spelbolag med bäst oddsBetsson, bet365, Unibet, betsafe, nordicbet och LeoVegas Sport är de spelbolag med svensk licens som erbjuder bäst odds. Dessa bettingsajter är även så kallade betting sidor med live stream vilket innebär att du både kan spela och titta samtidigt hos dessa bettingsajter. Samtliga har Malta-licens så du slipper tänka på skatt på eventuella vinster.

bet365