LISTA: Fem saker vi lärde oss av England-Island – UEFA Euro 2016

bet365

Fem saker vi lärde oss av England-Island

Under måndagen spelades åttondelsfinalen i UEFA Euro 2016 mellan England och Island. Ett möte som på förhand såg ut att bli enkelt för engelsmännen, med tanke på dem enorma skillnaderna mellan lagen. Stjärnorna i England tog tidigt ledningen i matchen efter mål av Wayne Rooney, men strax därefter kunde Lars Lagerbäcks manskap både kvittera och ta ledningen genom Ragnar Sigurdsson och Kolbeinn Sigthorsson. Matchen slutade 1-2 till islänningarnas favör vilket innebär vidare avancemang i turneringen, där man nu kommer att ställas mot värdnationen Frankrike. Segern är historisk och är en av turneringens största skrällar genom tiderna.

Fem punkter vi minns från England vs Island

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Sju fotbollsspelare som representerat mer än ett landslagBästa elvan i EM-gruppspelet 2016 och Fem saker vi lärde oss av Italien-Spanien. Men först ska vi gå igenom fem saker vi lärde oss av England-Island.

5. Ragnar Sigurdssons storhet

LISTA Fem saker vi lärde oss av England-Island - UEFA Euro 2016

Bäst på planen igår var utan tvekan Ragnar Sigurdsson. En riktig klippa i försvaret som stod för ett av målen och flera viktiga brytningar under matchens gång. Har tidigare spelat för IFK Göteborg och är numera lagkamrat med Andreas Granqvist Krasnodar.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply