Zlatan om sina världsmål: ”Går inte ens att göra på tv-spel”

Zlatans världsmål – två av Zlatans snyggaste målen

Zlatan Ibrahimovic kan slå till med minst sagt spektakulära mål ibland. I år har det blivit två stycken som utmärkt sig, nämligen Zlatan cykelspark mot England och klack mot Bastia.

Det här har varit ett bra år för Zlatan Ibrahimovic. Han har varit i kanonform. Många mål har det blivit, men på vilka sätt han har gjort dem. Cykelsparken mot England har väl redan blivit ett klassiskt mål i svensk historia, och klacken mot Bastia går heller inte att klaga på.

I en intervju med Le 10 Sport berättar han om sina två världsmål.

– Jag gjorde en akrobatisk klack och sådana saker ser man inte varje vecka. Samma sak gäller med cykelsparken från 40 meter mot England.  Men tro mig, det känns väldigt bra när jag gör sådana mål. Vanligtvis gör du bara sådana mål på tv-spel, säger Zlatan.

– Men för att vara ärlig, jag tror inte att någon kan göra sådana spektakulära Zlatan-mål på ett tv-spel, trots att tv-spelen är väldigt realistiska nu för tiden…

När Ligue 1 tog slut i fjol stod svensken som skytteligavinnare, och denna säsong har han gjort 19 mål på 21 matcher (varav nio stycken i Ligue 1).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply