bet365

Zlatan Ibrahimovic: ”Jag fick gåshud”

Zlatan Ibrahimovic målskytt mot Malmö FF

Efter många veckor prat och spekuleringar var det dags för Zlatan Ibrahimovic att stega in på Swedbank Stadion, PSG vann matchen med 0-5 och svensken stod för ett av målen.

Zlatan Ibrahimovic och Paris Saint-Germain är vidare i Champions League, detta efter att man slagit Malmö FF med 0-5. Det franska huvudstadslaget tog vara på sina målchanser medan MFF inte riktigt fick till det i motståndarnas straffområde.

Vem som var kvällens huvudperson var det ingen snack om och den långe svensken var lyrisk efter matchen.

– Jag fick gåshud. Det kändes som om jag var hemma igen, säger Ibrahimovic till Viasat Fotboll om hyllningen då han byttes ut.
Lagkaptenen Thiago Silva ad tränare Laurent Blanc att ge kaptensbindeln till Zlatan för att låta honom bära den mot sin gamla klubb.

– Jag ville bara spela av matchen efter allt snack som varit innan. Från det med Stortorget och allt annat. Jag ville bara spela av matchen och njuta. Om jag fick göra mål eller inte spelade mindre roll, säger Zlatan till Viasat Fotboll.

Fick göra mål efter sju matchers måltorka

Målet av Zlatans första på sju matcher i Champions League och när svensken byttes ut med fem minuter kvar att spela fick han stående ovationer av hemmapubliken.

– Jag fick gåshud. Det kändes som om jag var hemma igen, säger Zlatan och fortsätter:
– Publiken var grym. De var i vår klass.

34-åringen berättade också om vad matchen betyder för honom.
– Det här är pricken över i:et. Jag har gått igenom mycket och nu även det här. Jag vet inte hur mycket det är kvar men förhoppningsvis något mer så jag får uppleva det också. Men det här är ett stort ögonblick för mig, min familj och alla som hängt på. Det var här allt började och att få komma hit med PSG när jag är på topp och få göra det jag är bäst på: Att spela fotboll. Jag vet inte hur många som får uppleva det men jag bryr mig inte om det för jag har upplevt det.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply