Uppgifter: Roma har tröttnat på Maicon

Kan komma att bryta kontraktet genom ömsesidig överenskommelse

Högerbacken Douglas Maicon har fått den här säsongen förstörd av en knäskada. Nu talar uppgifter för att skadan också kan sätta stopp för hans tid i Serie A-klubben Roma.

Den 33-årige brasilianaren Douglas Maicon som spelat för italienska storklubben Roma sedan sommaren 2013, då han lämnade Manchester City, har en riktigt problematisk situation just nu. Högerbacken dras med en knäskada som stoppat honom från spel den senaste tiden, och dessutom hackar läkningsprocessen.
— Problemet är att han tar ett steg fram och två steg bakåt. Han har ett delikat problem med sitt knä och jag förväntade mig att han skulle vara tillbaka tidigare. Nu är han bra en dag, en annan mindre bra, sa managern Rudi Garcia under gårdagens presskonferens, enligt Football-Italia.
— Vi måste gå samman och hitta en bättre förklaring till hans tillstånd. Jag hoppas för hans och vår skull att han kan vara tillbaka snart.

Roma har tröttnat

Nu rapporterar Gazzetta dello Sport på söndagen att situationen kan leda till slutet på Roma-tiden för stjärnan. Tabloidens uppgifter säger att Serie A-klubben har tröttnat på högerbacken och kan komma att avsluta Maicons kontrakt tidigare genom ömsesidig överenskommelse.

Det skulle samtidigt öppnat dörren för stjärnan att flytta över Atlanten och inleda en ny del av sin karriär, med spel i storsatsande ligan MLS. Douglas Maicon, 33, har bara spelat 19 matcher den här säsongen och står under kontrakt till sommaren 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply