Uppgifter: Manchester United överens om Henrikh Mkhitaryan

Uppgifter: Manchester United överens om Henrikh Mkhitaryan

Henrikh Mkhitaryan klar för United?

Enligt uppgifter till brittisk media har Manchester United kommit överens med Borussia Dortmund om en övegång för Henrikh Mkhitaryan.

Manchester United har gjort klart med Henrikh Mkhitaryan från Borussia Dortmund, det rapporterar Sky Sports under måndagsmorgonen. Enligt tv-kanalen har de båda klubbarna kommit överens om en övergångssumma på närmare 34 miljoner euro för den armeniska landslagsspelaren. Ryktena har funnits under en längre tid men nu sägs det hela vara klart.

 

Mkhitaryan kom till Dortmund sommaren 2013 efter att ha anslutit från Shakhtar Donetsk då Dortmund betalade 23,5 miljoner pund för den offensive mittfältaren.
Under den gångna säsongen blev det 18 mål och 25 assist för spelaren i den tyska storklubben och blev även utsedd till säsongens bästa spelare.

Zlatan Ibrahimovic skriver under på fredag

Samtidigt som den brittiska tv-kanalen meddelar att Jose Mourinho och Manchester United har gjort klart med Henrikh Mkhitaryan kommer man även med uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic är så gott som klar för spel på Old Trafford nästa säsong. Den svenske superstjärnan sades först skriva under sitt kontrakt med den engelska storklubben redan innan EM men sades bli stoppad av svenska fotbollsförbundet.

Nu kommer Sky Sports med uppgifter om att Malmösonen kommer skriva på sitt kontrakt med Manchester United på fredag och genomföra den obligatoriska läkarundersökningen i början av nästa vecka. Zlatan sägs komma att skriva på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply