bet365

Uppgifter: Benfica nobbar Milans bud på Victor Nilsson Lindelöf

AC Milan nekas bud på Victor Nilsson Lindelöf

Enligt portugisisk media har Benfica tackat nej till ett bud från AC Milan på den svenske försvarsstjärnan, ett bud som sägs vara värt drygt 20 miljoner euro.

Victor Nilsson Lindelöf är ett hett namn på transfermarknaden. Den 22-årige svensken som gjort succé i Benfica under det senaste året har varit på radarn hos flera toppklubbar och nu ska AC Milan ha träffat Benfica för att försöka få till en affär. Enligt den portugisiska tidningen ABOLA ska de båda klubbarna ha träffats men att Serie A-klubbens bud ska ha varit på tok för lågt för att göra en affär möjlig. Detta även fast spelaren skulle vara utlånad till Benfica under den resterande delen av säsongen 2016/2017.

Spelarens utköpsklausul ligger för närvarande på 30 miljoner euro, men enligt flera medier i Portugal kan summan komma att höjas inom kort då Benfica kan komma att sälja svensken för en stor summa. Det nuvarande kontraktet sträcker sig till och med juni 2020

Milan är dock inte den enda klubben som ska vara intresserad av att värva den svenske försvarsstjärnan. Tidigare ska en drös med klubbar ha hört av sig och frågat om Lindelöf, bland annat Napoli, Juventus, Inter, Manchester United, PSG och Borussia Dortmund.

Nilsson Lindelöf är en av Sveriges mest värdefulla spelare och kan komma att bli den näst dyraste svensken i fotbollshistorien, efter Zlatan Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply