bet365

”Julian Draxler stannar i Wolfsburg”

"Julian Draxler stannar i Wolfsburg"

Påstår sportchefen

Julian Draxler har varit omgärdad av flyttrykten under de senaste månaderna. Nu påstår Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs att spelaren stannar i sin nuvarande klubb, uppger Daily Mirror.

Wolfsburg hade en medioker säsong och slutade åtta i Bundesliga. Därför missar man spel i Champions League under den kommande säsongen, en turnering där man nådde kvartsfinal i våras. På grund av Champions League-missen påpekade Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs tidigare att man kunde behöva sälja vissa spelare under sommaren. Detta startade en mängd av rykten, där de flesta handlar om Julian Draxler. Spelaren imponerade under EM i Frankrike och har sedan dess kopplats ihop med flera klubbar. Bland annat har det sagts att Arsenal kan slå till på Draxler. Nu verkar det som att Premier League-klubben kan glömma en värvning av spelaren.

Enligt Daily Mirror säger Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs att han är säker på att tysken stannar i klubben.

– Angående situationen med Draxler är jag 100 procent säker på att han stannar i Wolfsburg. Det behövs inte ens diskuteras, säger Allofs enligt Daily Mirror.

Draxler har spelat för Wolfsburg sedan sommaren 2o15, då han lämnade Schalke.

Yttern är inte den enda spelaren som sägs vara på väg att lämna Wolfsburg i sommar. Idag kom Kicker med uppgifter om att Andre Schürrle är nära en övergång till Borussia Dortmund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365