Uppgifter: Raul återvänder till Schalke?

Uppgifter: Raul återvänder till Schalke?

Real Madrid-legendaren vill till Tyskland

Real Madrids legendariske spelare Raul sägs vara beredd att överväga en återkomst tillbaka till Tyskland och FC Schalke, om tillfället infinner sig för anfallaren att kunna återvända till landet.

Real Madrid-legendaren Raul har en mycket speciell plats i Madrid-fansens hjärtan som en av de bästa spelarna någonsin. Men när det talas om en återkomst till fotbollen och möjliga jobb, är det inte Real Madrid det talas om, utan Rauls andra klubb FC Schalke, som kommer på tal. Från 2010-2012 representerade spanjoren det tyska Bundesliga-laget, och vann DFB-pokalen tillsammans med klubben. I 66 matcher gjorde Raul hela 28 mål för klubben, och han ser inte ett återvändande som en omöjlighet. Han har till och med erkänt att i en match mellan Real och Schalke är det inte Real han hejar på.

– Det vore storslaget att återvända, sade Raul i en intervju med Kicker.

– Om det en dag skulle dyka upp ett jobb i Tyskland, då kommer det inte ens på fråga att Schalke skulle vara mitt första val.

– Jag är väldigt tacksam över hur klubben och fansen har behandlat mig. Sportsligt och familjärt var det en väldigt bra upplevelse. Schalke har jag i mitt hjärta, det var en väldigt fin tid, avslutade Raul.

 

Raul, som numera har lagt skorna på hyllan vad det gäller att spela professionell fotboll, var senast i New York Cosmos, där han 2015 avslutade karriären, men bor fortfarande kvar i staden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply