Liverpool kan värva Mats Hummels och Marco Reus

Borussia Dortmund-duon kan hamna i Premier League

Liverpool är ute efter Mats Hummels och Marco Reus. Nu betonar Jürgen Klopp att han är fri att värva från sin gamla klubb Borussia Dortmund.

Jürgen Klopp lämnade Borussia Dortmund i somras efter sju säsonger i den tyska klubben. Under hösten tog han över Liverpool då man hade tröttnat på Brendan Rodgers. Då satte genast rykten igång gällande vilka spelare Klopp skulle ta med sig från Dortmund.

Daily Star att Premier League-klubben jagar två andra av BVB:s stjärnor – Mats Hummels och Marco Reus. Man ska enligt tidningen förbereda bud på spelarna redan i januari, där duon tillsammans kommer att kosta 56 miljoner pund, motsvarande 735 miljoner kronor.

Finns ingen överenskommelse

Den tyske tränaren betonar att han inte tänker hålla tillbaka bara för att det är hans gamla klubb vad gäller värvningsförsök. Att det skulle finnas någon överenskommelse mellan klubbarna är också uteslutet.

– Jag har ingen överenskommelse med Borussia Dortmund. Jag har hört talas om en överenskommelse, men nej. Men enligt mig är det enbart logiskt att gå efter spelare som vi tror att vi kan få. Så om vi vill kämpa (mot Chelsea och Manchester City) så kan vi betala 100 miljoner pund, då kan de betala 120. Det är en galen marknad när man börjar göra detta, säger 48-åringen enligt Goal.com och fortsätter:

– Men jag har fortfarande en bra relation med Borussia Dortmund och med alla spelarna. Det finns inget mellan oss och om det finns en möjlighet att vi kan ta en av de spelarna och vi behöver honom, då kan vi försöka.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply