bet365

Lindelöf Nilsson nära Middlesbrough

bet365

Victor Nilsson Lindelöf på Middlesbroughs önskelista

Victor Nilsson Lindelöf kan vara på väg bort från Benfica. Enligt Middlesbroughs huvudtränare Aitor Karanka är klubben intresserade av att värva den svenske backtalangen.

Efter att ha blivit inkallad som reserv utvecklades Victor Nilsson Lindelöf till en av Sveriges nyckelspelare under sommarens bragdartade U21-EM-guld i Tjeckien. Benfica-backen var från sin högerbacksposition en viktig pjäs både defensivt och offensivt. I klubblaget har dock konkurrensen varit för hård och mycket talar nu för att backen antingen lånas ut eller säljs under det pågående transferfönstret.

Tränaren bekräftar intresse

Viktor Nilsson Lindelöf har tidigare funnits på bland annat Malmö FF:s önskelista. Men enligt uppgifter från Northern Echo ska nu en utlåning till Championship-klubben Middlesbrough ligga närmast till hands. En uppgift som blev allt hetare efter klubbens tränare Aitor Karanka idag på en presskonferens bekräftade att han håller ögonen på svensken och den spanske anfallaren Kike Sola.

Läkarundersökning idag?

Northern Echo skrev under morgonen att Nilsson Lindelöf ska genomgå en läkarundersökning redan idag. Huruvida de uppgifterna stämmer är oklart, men att en eventuell övergång kommer bekräftas inom de närmaste dagarna är ganska troligt.

Middlesbroug toppar för närvarande Championship-tabellen, och mycket talar för att blir Premier League-spel för ”Boro” den kommande säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply