Officiellt: Djurgården förlänger med Haris Radetinac

Officiellt: Djurgården förlänger med Haris Radetinac

Den skadeplågade mittfältaren får stanna

Djurgården har förlängt med mittfältaren Haris Radetinac, som nyligen kom tillbaka efter en korsbandsskada bara för att i juli drabbas av en liknande skada igen, vilket innebär att han måste rehabtränas och hans framtid i Djurgården har sett osäker ut, men nu står det klart att han förlänger.

Djurgårdens Haris Radetinac har haft en otrolig otur under de senaste säsongerna. För två säsonger sedan åkte han på en korsbandsskada, vilket höll honom borta från spel i 10 månader. Därefter hann han enbart börja träna men redan i första matchen tillbaka, i april i år, trampade han snett och olyckan var framme igen. Det visade sig vara ännu en korsbandsskada vilket innebar att han inte kunde spela någonting mer säsongen ut.

Istället har han tvingats göra rehab, men det ser ut som att det går på rätt väg. Han har även suttit på ett utgående kontrakt, som skulle vara slut i slutet av året och det har sett osäkert ut huruvida det blir en förlängning eller inte, men idag har Djurgården meddelat att de har skrivit på ett nytt kontrakt med mittfältaren på tre år. Vilka kontrakt som de andra spelarna står under och vad de tjänar kan du hitta mer information om här.

– Det är klart att det känns jättebra. Kontraktet har ju varit på väg att ta slut nu i december och jag och Bosse har snackat massa gånger om det. Men nu är det klart och det är väldigt roligt att kunna fortsätta spela i Djurgården, säger Radetinac till klubbens hemsida.

Sportchefen i klubben, Bosse Andersson, menar på att den 31-årige mittfältaren kan komma att påverka laget positivt nästa säsong.

– Han blir en viktig faktor för oss under nästa år och nu ska vi se till att han i lugn och ro tränar upp sig till full kapacitet inför allsvenskan nästa år, säger Andersson.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply