Supertalangen: ”30-35 klubbar har visat intresse”

Valmir Berisha ledde sitt Sverige till ett sensationellt brons i U17-VM med sina sju mål på lika många matcher. 17-åringen lockar nu stort intresse från flera storklubbar i Europa, och Halmstads BK kan få det mycket svårt att behålla guldklimpen.

– De som har visat störst intresse är Ajax, Milan, Tottenham, Liverpool, Sunderland och Celtic, de som har skrivits om i media. Det är de som har kommit med kontraktsförslag. Det finns alltså klubbar, det finns gott om dem. Men det gäller att välja rätt, det är det viktigaste, säger 17-åringen till Sportbladet.

– Ja, det är nog runt 30-35 klubbar som har visat intresse. Det är många som vill att jag ska dra på provspel, men jag tycker inte det känns bra. Det finns ju en risk att jag blir skadad, fortsätter Berisha.

Berisha tänker dock inte att välja största möjliga klubb bara för att, utan han tänker välja den destination som är bäst rent strategiskt sett.

– Jag vill gå till en klubb som är i behov av en anfallare. Det vill man kunna utnyttja så att man får speltid. Så jag tror inte att jag hamnar i en jättestor klubb. Min agent (Anders Karlsson) kommer med förslag, men han låter mig bestämma, säger Berisha till Sportbladet.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply