Real Madrid vill ha Newcastles Moussa Sissoko

Real Madrid vill ha Newcastles Moussa Sissoko

När Paul Pogba inte längre är tillgänglig

Real Madrid var väldigt intresserade av att värva Juventus mittfältare Paul Pogba, men då Manchester United erbjuder mer pengar får Real helt enkelt se sig om efter andra möjligheter och en av dem heter Moussa Sissoko.

Real Madrid var också med i jakten på den eftertraktade Paul Pogba, till en början. Allt eftersom har intressenterna fallit ifrån, då priset bara stigit och stigit. Real höll ut länge, men trots att Zinedine Zidane har sagt att ”allt är möjligt” och att transferfönstret stänger först i augusti, så räknar ganska många kallt med att Pogba blir en Manchester Unitedspelare inom kort, då de har varit aktivast gällande fransmannen. Detta tros vara Jose Mourinhos sista drömvärvning för att han skall kunna börja jobba på det lag han har.

Real Madrid måste alltså se sig om efter andra alternativ, och som The Telegraph rapporterar om skulle det mycket möjligen kunna vara Newcastles Moussa Sissoko. Fransmannen har kommit fram, lite som en chock, för klubben men hans insatser för Frankrike i EM 2016 var helt enkelt för bra för att ignorera. Fransosen spelade en nyckelroll, framförallt i semifinalen samt finalen.

Real kommer dock inte närma sig den 26årige mittfältaren förens det är säkert att United har skrivit under med Pogba, men därefter kommer de inte slösa någon tid. Sissoko har varit väldigt ojämn i sina prestationer under sina tre och ett halv år på Tyneside i Premier League, men den spanska klubben har övervägt det och ser att det kan vara värt chansen. Fransmannen skulle kosta runt 30 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365