Officiellt: Jose Antonio Reyes skriver på för Espanyol

Officiellt: Jose Antonio Reyes skriver på för Espanyol

Efter fyra år i Sevilla

Jose Antonio Reyes har skrivit på för Espanyol efter att tidigare ha representerat Sevilla och yttermittältaren är uppskattad och har fått speltid trots att han inte är den yngste spelaren på planen.

Jose Antonio Reyes har skrivit på för Espanyol uppger AS. Reyes är en anfallare, spelar för det mesta som ytter men även som forward. Han började sin karriär i Sevilla som 16åring innan han vid 20 års ålder skrev på för Arsenal och figurerade i England under två år. Sedan blev han utskickad på lån till Real Madrid för att därefter gå över till Atletico Madrid. Han var i Benfica på lån under ett år, sedan gick han 2012 tillbaka till Sevilla, där han har varit fram tills nu.

Espanyol skall ha ingått ett kontrakt med spelaren som sträcker sig två år och hur det går under det första året kommer bli avgörande för huruvida han kommer ha möjligheten att få det andra året. Reyes går som en bosman, då hans kontrakt med Sevilla är avslutat och har löpt sin tid ut.

Reyes kontrakt innebär att han måste prestera för att få ut sina två år i klubben. Anfallaren är 32 år gammal men spelade förra säsongen 34 matcher i alla tävlingar med Sevilla. Det kommer att bli den andra värvningen som görs sedan tränare Quique Sanchez Flores kom till klubben. Spelaren kommer att bli presenterad på onsdagen klockan 16:00 i ETS Stadion, så fort han har gjort klart sin medicinska undersökning på morgonen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply