Sevilla vill värva Hatem Ben Arfa från PSG

Sevilla vill värva Hatem Ben Arfa från PSG

Hatem Ben Arfa flyttar till Sevilla?

Hatem Ben Arfa kan vara på väg att göra en ny flytt. Sevilla vill värva spelaren från PSG, uppger Transfermarketweb.

Hatem Ben Arfa lämnade Nice för PSG under sommaren 2016. Nu kan spelaren vara på väg att byta klubb igen. Sevilla vill värva 30-åringen, skriver Transfermarketweb.

Källor inom PSG säger att allt talar för att Ben Arfa lämnar klubben under sommarens transferfönster. Sevilla hoppas kunna utnyttja den situationen och försöker locka till sig spelaren. La Liga-klubben ville värva Ben Arfa redan under sommaren 2016, och det uppgavs till och med att spelaren var klar för Sevilla. Affären blev dock aldrig av och istället hamnade han i PSG.

Den spanska klubben kommer dock att få konkurrens om fransmannen signatur. Även MilanSouthampton och Fenerbache är sugna på att värva PSGs ytter.

Händelserik sommar?

På samma gång som Sevilla kan värva Ben Arfa så ryktas det även om att man vill plocka in andra spelare. Bland annat har det uppgetts att Jesus Navas är nära att återvända till klubben. Dessutom spekuleras det om att man är intresserade av TottenhamHeung-Min Son.

Samtidigt kan några av de nuvarande spelarna lämna Sevilla under sommarens månader. Till exempel sägs det att Roma jagar Vicente Iborra och att Manchester City riktar blickarna mot Steven N’Zonzi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply