Real Madrid blandar sig in i kampen om Eden Hazard igen

Försök nummer två: Real Madrid vill köpa Eden Hazard

Chelseas mittfältsstjärna, Eden Hazard, har återigen hamnat på Real Madrids önskelista. Enligt spansk media har den spanska storklubben nu fått upp ögonen för den belgiske superstjärnan och kommer att göra ett försök att värva honom till sommaren.

Chelsea och Eden Hazard gjorde en ovanligt dålig fjolårssäsong. Hazard gjorde bara ett enda mål på hela säsongen och Chelsea var ett tag närmare nedflyttningsplatserna en Champions League-platserna. Den dåliga säsongen gjorde att Jose Mourinho fick sparken från klubben, vilket sedan ledde till att han fick ta över Manchester United med Zlatan Ibrahimovic och svenskens monsterlön.

Trots det ville Real Madrid köpa loss den duktige mittfältaren, och man var till och med ett tag överens, uppgav flera medier.

Försöker en gång till

Affären föll dock samman och Hazard förlängde sitt kontrakt till 2020 istället, men nu uppges Real Madrid, enligt spanska Diario Gol, förberedda ett nytt bud på den belgiske storstjärnan, och det kan komma att kosta rejält.

Mittfältarens marknadsvärde uppges ligga runt 700 miljoner svenska kronor, men Real Madrid sägs vara beredda att betala mer än så. Enligt Diario Gol ska de spanska giganterna vara beredda att betala nära 900 miljoner kronor för att Hazard ska spela på Santiago Bernebeu-stadion nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply