Watford vill förlänga med Joel Ekstrand

Premier League-klubben vill förlänga med svensken

Watford vill förlänga med den svenske mittbacken Joel Ekstrand. Det bekräftar klubbens tränare Quique Flores i en intervju med The Mirror. 

– Han kommer bli en stor spelare i vårt försvar, säger Flores till The Mirror. 

Joel Ekstrands kontrakt med Watford går ut efter den här säsongen – och med tanke på att den 27-årige mittbacken varit borta i nästan ett år på grund av en korsbandsskada har framtiden i den engelska klubben varit oviss. Nu berättar dock klubbens tränare Quique Flores att man trots det vill förlänga med svensken som tidigare spelat i italienska Udinese.

– Klubben jobbar på Ekstrands kontrakt. Han har erfarenhet och kommer bli en stor spelare i vårt organiserade försvar, säger Flores till The Mirror.

Joel Ekstrand själv är medveten om att han har Flores förtroende och blir gärna kvar i Premier League-klubben.

– De vet att jag varit borta och vet vad jag går för som spelare och vad jag presterat i klubben tidigare. Jag är öppen för allting, men är absolut sugen på att stanna i Watford, sa Ekstrand i en intervju med Helsingborgs Dagblad tidigare i år.

Andra klubbar intresserade

Svenskens utgående kontrakt har dock lockat till sig andra klubbars intresse, och enligt både spansk, italiensk och engelsk press ska både Sampdoria och Malaga ha visat intresse för 27-åringen. Vilket så klart förbättrar den tidigare Helsingborgsspelarens förhandlingssituation.

Joel Ekstrand skrev kontrakt med Watford 2013 efter att först varit utlånad till klubben från Udinese.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365