Guidetti om intresset: ”Det är smickrande”

La Liga-ledaren vill värva svenske anfallsstjärnan

Vinner man EM-guld och gör mål mot Barcelona blir man lätt het på marknaden. Så även för John Guidetti. Nu vill den för närvarande spanska ligaledaren köpa honom.

Det tog inte lång tid innan John Guidetti blev en favorit hos supportrarna i Celta Vigo. Sedan han anslöt sig i somras har speltiden varit knapp, men succén har inte låtit sig vänta. I flera matcher har svensken hoppat in och nätat för Vigo, och debutmålet i La Liga skulle komma mot mästarklubben Barcelona när man fullkomligt körde över dem med 4-1.

Trots 23-åringens sparsamma speltid så har sportchefen Miguel Torrecilla gång på gång påtalat att han tror stenhårt på sitt nyförvärv.

– Vi letade efter en ung anfallare. En anfallare för framtiden. Det fanns tre spelare med i bilden. Men Johns personlighet och profil är fantastisk. Jag tror på den här karaktären, den är verklig, men jag har inte upplevt den ännu. Jag måste uppleva den med John, sa han till Expressen i samband med värvningen.

”Det är smickrande så klart”

Och flyttryktena har genast satt igång efter Guidettis fina insatser hittills. Det är ingen mindre än den spanska ligaledaren Villarreal som fått upp ögonen för honom, skriver Tuttomercadoweb. Enligt sajten ska klubben följa svenskens framfart i ligakonkurrenten Celta Vigo – och man ska dessutom ha kontaktat klubben angående en övergång inför kommande säsong.

Guidetti själv tar nyheten med ro, och ser ingen anledning till att stressa med något beslut gällande framtiden.

– Det är smickrande så klart. Men jag trivs som fisken i vattnet här, säger han till Expressen.

Celta Vigo har fått en imponerande start i La Liga och placerar sig i skrivande stund på en andraplats med lag som Barcelona och Real Madrid bakom sig.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365