Uppgifter: Neymar skriver ny deal med Barcelona

Uppgifter: Neymar skriver ny deal med Barcelona

Brasilianaren kan skriva nytt kontrakt med klubben

Ryktena kring den brasilianske anfallaren Neymar och vart han kan hamna nästa säsong är oändliga och han har flervalet toppklubbar i Europa att välja och vraka mellan, men nu ser det ut som att det blir att anfallaren stannar i Barcelona.

En av de mest omskrivna fotbollsspelarna i fotbollsvärlden just nu är Neymar. Den talangfulle anfallaren är en av världens bästa fotbollsspelare och det är många klubbar ute i Europa och övriga världen som mer än gärna skulle vilja ha hans underskrift på ett kontrakt. Han har spelat i FC Barcelona sedan 2013 dit han gick från den brasilianska klubben Santos. Men på senare tid har många frågetecken börjat ställas kring huruvida Neymar kommer att spela vidare i Barcelona eller söka sig någon annanstans för att utveckla sitt spel. Paris Saint-Germain dyker ofta upp som en möjlig destination för brasilianaren.

Nu skriver den engelska tidningen The Mirror att, i motsägelse vad som tidigare har rapporterats gällande de tre klubbarna som skall vara beredda att betala Neymars utköpsklausul, så kommer anfallaren att skriva ett nytt kontrakt med Barcelona inom de närmsta veckorna. På grund av ekonomiska restriktioner så har Barcelona inte kunnat erbjuda Neymar den sortens pengar som spelaren själv söker. De ville även höja utköpsklausulen på spelarens kontrakt, som för närvarande ligger på 190 miljoner euro och har lyckats attrahera intresse från tre av de rikaste klubbarna i världen, dessa sägs vara Real Madrid, Paris Saint-Germain och Manchester United.

Även om ett nytt kontrakt har skrivit så kommer klubben inte att kunna presentera detta förrens klubens nya finansiella år, som infaller i juli. Barcelona ryktas bekräfta ett långtidskontrakt för brasilianaren som höjer hans klausul till 230 miljoner euro, vilket ligger precis under Lionel Messis.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply