Uppgifter: Arsenal håller ögonen på Moussa Dembele

bet365
Uppgifter: Arsenal håller ögonen på Moussa Dembele

Även andra toppklubbar ute efter talangen

Celtics supertalang Moussa Dembele, som i somras jagades av flera storklubbar, har nu hamnat på Arsenals radar, som var och bevittnade Celtics spektakulära 3-3 match mot Manchester City i Champions League.

Celtic har en riktig talang i den blott 20årige Moussa Dembele, som är en stor tillgång för den skotska klubben. Under den pågående säsongen 2016/2017 har anfallaren redan lyckats med att göra 12 mål på 16 matcher i alla turneringar för klubben och som det ser ut kommer han enbart att fortsätta på detta spår. I Celtics spektakulära 3-3 match mot Manchester City i Champions League bidrog Dembele med två av tre mål mot det starka engelska laget.

The Guardian rapporterar om att flertalet storklubbar har ögonen på den unge supertalangen, som innan spelade i Fulham. Bland annat sägs Real Madrid och Bayern München vara intresserade av fransmannen. Nu skall även en annan toppklubb ha blandat sig in i leken, då engelska Arsenal rapporteras ha haft scouter på plats för att betrakta Dembele på plats. Redan i somras skall Londonlaget ha varit intresserade av anfallaren, tillsammans med ärkerivalerna Tottenham. Dock valde Dembele att gå till Celtic istället.

– Vi kan skatta oss lyckliga som har honom. Han var uppvaktad av flertalet klubbar men hans agent är en smart kille, sade tränare Brendan Rodgers om sin talangfulle anfallare skriver The Sun, som han planerar att hålla hårt i.

– Går han till en så kallad bättre liga och sitter på bänken och inte får så många matcher? Eller kommer han till en stor klubb med en chans att utvecklas och investera tid för sin utveckling och sedan går upp en nivå om det är det han vill göra?

– Han mobbade verkligen backlinjen men han är mer än så – han har ett fantastiskt tillslag, avslutade Rodgers.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply