Sent avgörande på Kopparvallen

I den första halvleken var det inte mycket att skriva upp. Endast ett skott på mål gjorde halvleken till händelselös. Det var Åtvidaberg som förde spelet, men hade väldigt svårt att skapa lägen. Det ledde till att det var mållöst i paus.

Den andra halvleken såg ut på ungefär samma sätt som den första. Hemmalaget förde spelet och Falkenberg hade väldigt svårt att etablera spelet. Det dröjde ganska lång tid innan det riktiga Åtvid-läget kom. Efter den chansen hade de det lättare att skapa lägen och i den 85:e minuten kom målet. Daniel Sjölund spelade fint fram John Owoeri som enkelt rullade in 1-0 för hemmalaget. Bortalaget låg på och försökte få in ett kvitteringsmål, men istället var det Åtvidaberg som stängde matchen. I den 90:e minuten vände Imad Zatara om och tryckte in 2-0-målet. Det resultatet stod sig också matchen ut.

Vinsten betydde Åtvids andra den här säsongen, och Falkenberg förlust var lagets andra.