Santi Carloza: Farväl till den här säsongen

Stjärnan skada stoppar honom från spel resten av säsongen

Arsenals mittfältsstjärna, Santi Cazorla, kommer att bli borta resten av säsongen. Det säger spelaren nu själv enligt både spansk och engelsk media. Nu ryktas det samtidigt om att han kan lämna London-laget till sommaren.

Den spanske landslagsmittfältaren Santi Cazorla har inte spelat en match i den rödvita tröjan sedan den 19:e oktober då Arsenal hemmaslog Ludogrets i Champions League med klara 6-0. Det var i den matchen som han ådrog sig en skada i korsbandet och hälen, något som gjort att han fortfarande inte återhämtat sig.

Enligt spanska Sport har spanjoren nu insett att det inte blir några fler matcher den här säsongen, vilket han nu gett till känna på sociala medier.

– Farväl till den här säsongen, twittrade Arsenal-mittfältaren under morgonen.

Kan ersättas av Juve-stjärnan

Rehab-träning ska dock ha gått bra för den spanske mittfältaren och han behöver egentligen bara ett par månader för att redo att träna för fullt med London-laget. Dock kostar den skadebenägna spelaren mycket för Arsenal rent lönemässigt och det ryktas om att vill ta in Juventus-stjärnan Pjanic för att ersätta Cazorla redan till sommaren.

Arsenal skulle egentligen spela en ligamatch mot Southampton till helgen men då Saints möter Manchester United i Ligacupensfinalen blir The Gunners nästa match mot Liverpool i ligan i början av mars.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply