Så ska United spela under Giggs ledning

Ryan Giggs kommer avsluta Manchester Uniteds säsong som tränare. Giggs tar över huvudansvaret som tränare och vid sin sida kommer han ha Nicky Butt, Paul Scholes och Phil Neville.

– Vi kommer gå tillbaka till att spela som Manchester United igen, var Giggs första ord till spelartruppen enligt Telegraph.

– Det blir en enormt stor sak och ett stolt ögonblick för oss. Att vara tillsammans igen är lite surrealistiskt. Vi klev in här när vi var 12 år och att vara här nu – jag är inte 40 år ännu men ”Giggsy” är och Scholes och jag själv är nästan där också. Så att vara här tillsammans med Phil är ett stolt ögonblick, säger Nicky Butt till Uniteds tv-kanal MUTV.

– Vi har några otroliga spelare i klubben, bra killar som bryr sig om klubben och som verkligen är positiva till United och vill klubbens bästa. Lördagens match är en stor händelse, inte bara för Ryan utan för hela ledningen, fansen och spelarna eftersom alla vet att vi underpresterat som klubb i år. Men spelarna i omklädningsrummet vet hur bra de är. De ser sig omkring, till vänster och höger på spelarna bredvid dem och vet att de är stolta och hårt arbetande spelare. Jag är säker på att det kommer synas på lördag, avslutar Nicky Butt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply