Real Madrid – Real Betis: Rafa Benitez får sin chans ikväll

Rafa Benitez får sin chans att vinna sin första match på Bernabeu ikväll

Real Madrid bör tåga mot sin första seger ikväll mot nyuppflyttade Sevilla laget Real Betis. Dock så ska man inte underskatta Verdiblancos som har skaffats sig tillräckliga resurser och kunskaper om Los Blancos för att kunna ta poäng ikväll.

Se Real Madrid-Real Betis gratis via live steam ikväll

Se kvällens match gratis på bet365 och Unibet via live stream. Matchen börjar kl. kl. 20:30.

LA LIGA LIVE STREAM GRATIS LA LIGA LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet

Ingen svensk kanal sänder kvällens match pga att La Liga Tv-rättigheterna inte köpts av någon svensk kanal, men matchen går att se gratis på bet365 och Unibet via live streaming.

Real Madrid fick en dålig start

Säsongens första match gick inte som planerat för Real Madrid, utan trots Los Blancos i stort dominerade och pepprade nyuppflyttade Sporting Gijon med 25 skott på mål och hade ett 63-procentig bollinnehav så lyckades Rafa Benitez lag inte få in bollen i mål.

En oavgjort bortamatch är inte egentligen ingen katastrof, men Rafa Benitez vet att att ifall det inte lyckas ta alla tre poäng ikväll mot Real Betis så kommer de se lokala medier att öka sin granskning och hetsjakt redan i detta tidiga skede av säsongen.

Real Madrid måste vinna ikväll

Real Madrid måste vinna ikväll, inte bara för att undanröja eventuella tvivel, men även för att hålla jämna steg med Barcelona och Atletico Madrid som båda vann sina första matcher. La Liga är en de tuffaste ligorna och La Liga titel står oftast och faller några få poäng. Därav är de inledande poängen extremt viktiga och kan vara avgörande för vilket lag som tar hem titeln denna säsong.

Real Betis gjorde en otrolig comeback under förra säsongen och ikväll står de i vägen för Los Blancos väg mot ligatiteln.

Real Betis hop står och faller med Ruben Castro som närmast fått veteranstatus. 34-årigen från Gran Canaria stod för 32 av Betis 73 ligamål under den förra säsongen och bidrog även till att laget spelade oavgjort i premiärmatchen mot Villarreal förra helgen.

Real Madrid blir tvungna att hålla honom i styr för att lyckas vinna kvällens match på Bernabeu. Dock borde det inte vara vara några problem för defensiva Real Madrid.

Spela på Real Madrid-Real Betis?

Ska du spela på matchen ikväll? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM GRATIS
RISKFRITT
RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply