Pep Guardiolas ’hot’ – kan lämna Manchester City i sommar

Pep Guardiolas 'hot' - kan lämna Manchester City i sommar

Pep Guardiola kan återvända till FC Barcelona

Säger att han åker hem till Barcelona om han inte lyckas ta någon titel med Manchester City som han tog över så sent som i somras.

Inledningen av Premier League för Pep Guardiola och hans Manchester City har varit bra och efter åtta spelade omgångar liggen man på andra plats med 19 poäng, ett poäng bakom Arsenal som leder med en match mer spelad. I den inhemska ligan har det inte pratats så mycket om spanjorens framtid men efter utskåpningen(4-0) på Camp Nou Champions League i veckan har 45-åringen börjat bli ifrågasatt, speciellt efter att ha bänkat Sergio Agüero.

Nu svarar spanjoren på kritiken och säger att han inte kommer ändra sättet som han valt att spela sin fotboll.

– Jag har vunnit 21 titlar under de sju senaste åren med samma spelstil, det är i snitt tre titlar per säsong. Om ni tror att vi efter tre månader efter min ankomst kan åka till Camp Nou och vinna med 0-4 mot spelare som Neymar, Messi och Suárez har ni fel. Jag är en bra tränaren men inte tillräckligt bra för att lyckas med något sådant. Jag kommer inte ändra mig, och om det inte går bra framöver åker jag hem till nästa säsong, säger Pep som tidigare tränat båda FC Barcelona och Bayern München.

SE ÄVEN: Uppgifter: Pep Guardiola ville värva Messi och Neymar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply