Officiellt: Ytterback klar för Aston Villa – som har 12-årig svensk på provspel

Den svenska ynglingen åker för att provspela med Premier League-klubben Aston Villa, som har gjort klart med en spansk ytterback.

Cordoba meddelar på sitt officiella Twitter-konto att man är på väg att tappa sin ytterback José Angel Crespo till Aston Villa. Det enda som återstår är den obligatoriska läkarundersökningen innan en flytt kan slutföras.

Ytterbacken kan spela både till vänster och till höger i backlinjen, och han spelade en nyckelroll för Cordoba under den gångna säsongen. Han kunde dock inte se till att hålla laget kvar i La Liga, vilket gjorde att han ville hitta en ny klubb.

Tim Sherwood vill bättra på lagets 17:e plats i ligan under fjolårssäsongen, och detta blir värvning nummer fem efter att man har knutit till sig spelare som Micah Richards, Idrissa Gueye, Jordan Amavi and Mark Bunn.

Testar 12-årig svensk

Sajten gbgfotboll.com rapporterar att David Ngoma ska provträna med Aston Villa. Talangen tillhör Hisingsbacka IF som har producerat Arsenal-talangen Kristoffer da Graca och CSKA Moskvas före detta Häcken-spelare Carlos Strandberg.

– Det kommer att bli kul att få spela utomlands och få lära känna andra spelare. Det kommer att bli tuffa träningar och matcher men jag skall göra mitt bästa, säger 12-åringen till gbgfotboll.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365