Officiellt: Telo förlänger med Norrköping

Christopher Telo stannar i IFK Norrköping till 2017

Dagar innan den direkt avgörande matchen mot Malmö FF står det klart att Christopher Telo förlänger sitt kontrakt med guldjagande IFK Norrköping. Det nya kontraktet sträcker sig över 2017.

På lördag kan IFK Norrköping bli svenska mästare i fotboll för första gången sedan 1989. Det enda som krävs är en vinst i sista omgången borta mot Malmö FF. Det kan också räcka med oavgjort eller till och med förlust, men i sådana fall är Norrköping beroende av resultaten i andra matcher.

Intresset kring den allsvenska guldstriden är stor och under tisdagen meddelade C More att matchen mellan Malmö och Norrköping visas på gratiskanalen TV4. På det sättet får hela svenska befolkningen ta del av den spännande upplösningen.

Förlänger med två år till 2017

Nu meddelar IFK Norrköping via sin officiella hemsida att vänsterbacken Christopher Telo, 25, förlänger sitt kontrakt med klubben till 2017. Telo tog en plats i A-truppen redan 2007 och har sedan dess gjort 134 matcher i Allsvenskan samt 49 matcher i Superettan.

London-födde Telo inledde säsongen som ordinarie vänsterback men har på senare tid fått nöja sig med inhopp när Nikola Tkalcic tagit över positionen.

”Min bästa tid är nu”

Så här uttalar sig huvudpersonen själv efter att det nya kontraktet skrivits på:

– Min bästa tid i Norrköping är nu. Det känns väldigt kul med den utveckling vi har gjort spelmässigt. Sammanhållningen i laget är bra, vi har rätt spelare med rätt attityd. Jag trivs bra med Janne (Andersson, manager), hela tränarstaben, truppen och allt runt omkring i föreningen och organisationen. Vi har klättrat på den här stegen ett tag och har hittat vägen vi ska gå.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply