Officiellt: Hammarby värvar ytterligare en norrman, Lars Fuhre

Lars Mendonca Fuhre klar för Hammarby

Hammarby fortsätter att förstärka laget och nu är Lars Mendonca Fuhre klar för klubben.

Hammarby har varit minst sagt delaktiga såhär långt in i transferfönstret. Nästintill halva A-laget har lämnat föreningen samtidigt som en drös spelare har anslutit till klubben. Och nu bekräftar man även klubbens sjunde värvning denna vinter.

Lars Mondonca Fuhre, som ansluter från Ålesund, har nämligen skrivit på för klubben. 24-åringen har tecknat ett treårsavtal med 08-föreningen och klubbens sportchef, Mats Jingblad, är nöjd med förstärkningen.

Vi är jätteglada att vi kan förstärka truppen med ytterligare en kantspelare. Lars har vi bra koll på och vi har fått bra rekommendationer från hans förre tränare Jan Jönsson i Aalesund. Lars är en god lagspelare som är väldigt duktig i en mot en-situationer, och han har en mycket fin vänsterfot, säger Jingblad till klubbens officiella hemsida.

– Med sin fina teknik är han bra på att ta sig förbi sin motståndare och leverera inlägg och instick. Nu har han inte varit ordinarie i Aalesund, men då ska man vara medveten om att det är tuff konkurrens i den klubben och bland annat det har gjort att vi kunnat komma in i bilden, fortsätter han.

Hammarby har sedan tidigare värvat norrmannen Fredrik Torsteinbö.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply