Officiellt: Halsti lämnar MFF

Han kom som en okänd, impulsiv värvning från GAIS 2008 och var länge en ouppskattad reserv i Malmö FF. De senaste åren har han fått ett rejält uppsving och Markus Halsti var en av de absoluta nyckelspelare under succésäsongen 2014. Trots det väljer han att lämna MFF i januari.

Markus Halstis hälsning till MFFs officiella hemsida:

Jag känner mig otroligt stolt över att jag kunnat vara en del av MFF-familjen i sju år. Det har varit en stor ära för mig personligen att bära tröja nummer sex och spela framför er, fantastiska Malmö-publik, i så många år.

Ni alla – spelare, ledare, supportrar och hela Malmö som stad – kommer alltid att ha en stor och speciell plats i mitt hjärta.

Det finns otroligt många fina minnen ifrån min tid i Malmö. På planen mest, men störst av dem är självklart det som hände den sjätte september 2014 på kvinnokliniken när vi fick vår dotter.

När jag för första gången klev ut på planen på gamla Malmö Stadion för sju år sedan kunde jag bara drömma om att vi en dag skulle bärga guldet eller spela i Champions League.

Nu blev det totalt tre SM-guld och vi lyckades som första svenska klubblag på fjorton år att kvalificera oss till Champions League.
Fantastiskt!

Mycket har hänt sedan min första dag på gamla Stadion och det har varit en lång och händelserik resa fram till min sista hemmamatch som blev mot Juventus hemma i Champions League.
Nästan poetiskt.

Det är ett bra bevis på att om man jobbar hårt, har tillräckligt mycket vilja och självförtroende kan man nå sina drömmar.

Nu väntar ett nytt äventyr för mig i en annan klubb, men vem vet, en vacker dag kanske vi ses igen.

#Sämpa

/Markus Halsti. Född i Finland men jag är en Malmöpåg!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365