bet365

Officiellt: Den förre Parma-talangen klar för Milan

bet365

José Mauri spelar i AC Milan nästa säsong

I förra veckan gick José Mauris agent ut i media och talade om sin självsäkerhet över att hans klient var så gott som klar för Milan. Nu bekräftar Rossonneri på sin officiella hemsida att man värvat den förre Parma-talangen.

José Mauri är endast 19 år gammal men fick trots det ett stort förtroende av Parmas manager Roberto Donadoni under förra säsongen i Serie A. Tonåringen deltog i hela 33 matcher för krisklubben och var en av lagets få ljusglimtar under en annars mycket mörk säsong. Klubben fick nyss beskedet att man degraderas till Serie D, men man får göra det utan sin talangfulle mittfältare.

För ett par dagar sedan uttalade sig José Mauris agent Dino Zampacorta i italienska medier och sa bland annat att om det inte blir en tsunami så kommer en övergång att bli av. Det blev ingen tsunami.

”En dröm har gått i uppfyllelse”

Milan går idag ut på sin officiella hemsida och bekräftar att man värvat José Mauri på en free transfer, då spelarens kontrakt med Parma löpte ut den 1 juli i år.

Den Argentina-födde innermittfältaren har skrivit på ett avtal som sträcker sig över de kommande fyra säsongerna och José Mauri var lyrisk efter signeringen av kontraktet.
– Det här är en dröm som har gått i uppfyllelse, sa José Mauri när han mötte pressen efteråt.

– Milan är ett lag som jag följt länge med tanke på klubbens lilla rivalitet med Boca Juniors. Min idol som liten var Gennaro Gattuso.

– Milans nysatsning motiverade mig att komma hit. Jag behöver utvecklats, liksom Milan, och jag hoppas att vi kan uppnå stora saker tillsammans.

Milans fjärde nyförvärv

José Mauri är Milans fjärde nyförvärv inför säsongen då laget sedan tidigare värvat Andrea Bertolacci, Carlos Bacca och Luiz Adriano. Man har även fått in en ny manager vid rodret, nämligen Sinisa Mihajlovic.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply