”Ödegaard accepterar inbjudan från Ajax”

bet365

Den blott 15-årige supertalangen Martin Ödegaard har tagit fotbollsvärlden med storm efter att han med sin unga ålder redan är en nyckelspelare i klubblaget Strömsgodset och har fått debuterat i norska A-landslaget. Europas största klubbar har visat sitt intresse för den unga norrmannen som nu ser nobba storklubbarna för att istället flytta till Ajax.

Tidigare har Frank de Boer, Ajax tränare, uppmanat Martin Ödegaard att nobba storklubbarna för att bli utlovad speltid i den holländska klubben;

– Om han måste välja så bör han välja Ajax. Här kommer en spelare som honom få chansen. Väljer han någon annanstans, som England, kommer han inte att få många möjligheter. Hos oss kan han få chansen i A-laget, sa han till VG och fortsatte:

– I Madrid väntar de inte på en spelare som honom. Där blir han kanske utlånad och det kommer ta lång tid innan han får chansen. Om jag vore honom skulle jag valt Ajax på grund av akademin och att han kan ta nästa steg här.

Enligt Daily Star ska Ödegaard ha lyssnat på de Boers råd och accepterat en inbjudan från Ajax. Tanken med att bjuda in Ödegaard och inte skiva kontrakt med honom direkt är att han ska kunna se sig omkring och få känna på miljön i Ajax.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply