Mittbacken kan lämna AIK

Alexander Milosevic har länge varit intressant för utländska klubbar, men nu kan det till slut bli en övergång. Det har ryktats flitigt om Genoa, Sporting Lissabon och Hellas Verona på sistone. Mittbacken tänker dock inte flytta bara för sakens skull, utan ha tålamod och vänta tills den perfekta möjligheten dyker upp.

– Jag hör mycket och har bra kontakt med mina agenter. Det jag vill säga är att det måste vara någonting bra. Jag vill inte ha bråttom. Det måste vara någonting riktigt bra för att jag ska lämna AIK, säger Milosevic till Fotbolldirekt.se.

– Alltså, inget ont om Kina och länder där nere. Det är ändå ganska bra fotboll som spelas där men jag vill spela i Europa och inte komma så långt i från uppmärksamheten.

AIK:s guldklimp har imponerat både i Allsvenskan och för U21-landslaget under det gångna året. Därför är det föga förvånande att intresset har uppstått, menar AIK:s sportchef Björn Wesström.

– Alexander är en duktig spelare i både AIK och U21-landslaget, det vore mer förvånade om det inte fanns intresse för honom än att det gör. Sen är det som alltid väsentlig skillnad mellan intresse och konkret förhandling, säger han till fotbolldirekt.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply