Milan och Inter gör upp om Victor Nilsson Lindelöf

Milan och Inter gör upp om Victor Nilsson Lindelöf

Serie A-giganterna i uppgörelse om Victor Nilsson Lindelöf

På måndagsförmiddagen kommer uppgifter om att Milan och Inter gör upp i kampen om Viktor Nilsson Lindelöf som även vill värvas av Chelsea och Bayern München.

Benfica har bestämt ett pris för Victor Nilsson Lindelöf. För att den portugisiska storklubben ska sälja försvarstalangen som imponerat i den röda tröjan det senaste året krävs det att den köpande klubben erbjuder 30 miljoner euro eller mer, annars pekar det mesta på att Nilsson Lindelöf stannar på Estadio De Luz även nästa säsong.

Den svenske mittbacken finns på radarn för flera av Europas största klubbar och det är mer eller mindre endast en tidsfråga innan det blir en flytt för Nilsson Lindelöf vars nuvarande kontrakt med Benfica går ut sommaren 2020. Han förlängde sitt kontrakt med Benfica så sent som förra sommaren men nu kan de regerande ligamästarna komma att erbjuda svensken nytt kontrakt vilket gör att man även kan kräva mer vid en försäljning av spelaren från Västerås.

Tidigare har det även pratats om intresse från Juventus samtidigt som Paris Saint-Germain ska ha ett finger med i spelet om att värva 22-åringen i höst. Nilsson Lindelöf är en av Sveriges mest värdefulla spelare och en av de mest lovande när det kommer till landslagets framtid.

Ikväll spelar Sverige mot Bulgarien i VM-kvalet och Blågult är favoriter till att ta hem de tre poängen, något som är måste för att vara med i kampen om en plats i VM 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply