Uppgifter: Manchester Uniteds ultimatum till Real Madrid

bet365

Manchester Uniteds krav på Real Madrid för en affär

Enligt engelska The Guardian har Manchester United gett Real Madrid ett ultimatum i turerna kring Sergio Ramos och David De Gea.

Det är svårt att undgå den senaste tidens rykten kring Sergio Ramos och David De GeaManchester United sägs vilja ha Real Madrids mittback medan den spanska huvudstadsklubben sägs göra väldigt mycket för att försöka värva den före detta Atlético Madrid-målvakten till klubben. De båda spelarna har under den senaste tiden varit tysta om en speciell flytt men det går inte att undgå att det troligen kommer att hända något under sommarens transferfönster.

Under de senaste dagarna har spanska Marca och AS rapporterat att Sergio Ramos är missnöjd med situationen i Real Madrid då klubben inte ska ha gått med på hans krav om en löneförhöjning. Ramos ska ha sagt till klubbledningen att de inte värdesätter det han gjort för klubben under de senaste åren då han bland annat nickade in det mer eller mindre avgörande målet i Champions League-finalen 2014.

David De Gea har inte heller han gått ut offentligt och uttalat sig om situationen men för varje dag som går ser det mer och mer ut som att målvakten kommer att flytta tillbaka till den spanska huvudstaden för spel på Santiago Bernabéu.

Manchester United ställer ultimatum

Under lördagen kommer uppgifter från The Guardian som säger att Premier League-klubben har ställt ett ultimatum till Real Madrid som innebär att man inte tänker sälja De Gea, om inte Sergio Ramos går i motsatt riktning. Det är fortfarande oklart om eller hur mycket pengar som man skulle behöva lägga emellan men Real Madrid värderar sin mittback till hela 90 miljoner euro, en summa som troligen ingen klubb kommer att betala för försvararen som snart fyllde 29 tidigare i år.

 

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG jagar Ekdal – som är nära Tyskland

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply