Chelsea trappar upp intresse för Nikola Maksimovic?

Chelsea trappar upp intresse för Nikola Maksimovic?

Napoli skall också vara intresserade

Torino har bekräftat att Napoli samt en engelsk klubb vill ha försvararen Nikola Maksimovic, de utesluter dock inte att mittbacken stannar kvar i klubben men försvararen sägs vilja bort.

Torinos mittback Nikola Maksimovic har under en längre tid sagts vara på väg bort från klubben. Ligakonkurrenterna Napoli har sedan i vintras rapporterats vara intresserade och skall nu vara villiga att komma med ett bud på försvararen, men Torino försöker att hålla ut. Football-Italia rapporterar om att den serbiske landslagsmannen har varit borta från träningarna under en vecka utan tillåtelse och sägs försöka tvinga sig till en transfer till Napoli, som skall vara villiga att erbjuda 25 miljoner euro plus bonusar.

Sinisa Mihajlovic ville försöka hålla kvar Maksimovic, sade sportdirektör Gianluca Petrachi till Mediaset Premium.

– Torino har alltid varit konsekventa och tillåtit spelare att lämna när de har begärt det, som Kamil Glik och Bruno Peres. Maksimovic ville säljas, men med Mihas ankomst förändrades situationen. Vi hade lovat tränaren att inte sälja honom och istället erbjuda spelaren en löneförhöjning. Tråkigt nog gav någon honom ett dåligt råd. Maksimovic är ingen dålig kille, men hans val var inte intelligent. Vi har tagit till aktion och vi kommer att överlägga.

– Vi har pratat med Napoli om Maksimovic sedan i januari, så det har varit för mycket snack och för lite verkstad. Nu är han önskad av en stor utländsk klubb också, men samtidigt kommer vi inte utesluta att han stannar också. Transfermarknaden är inte stängd än. Det är inte bara Napoli som vill ha Maksimovic, men också en stor utländsk klubb, sade Petrachi.

Petrachi frågas här huruvida den klubben var Chelsea. som också ryktas vara väldigt intresserade av försvararen och som söker förstärkning till just sin defensiv.

– Det är en engelsk klubb och Premier League har bättre finansiella resurser än andra ligor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365