Milan vill värva Memphis Depay

Memphis Depay kan lämna Manchester United

Memphis Depay anslöt sig till Manchester United i fjol, men har inte imponerat under sin tid på Old Trafford. Nu kan han vara på väg till A.C Milan.

Förra sommaren var Memphis Depay ryktenas man. Den dåvarande PSV Eindhoven-spelaren hade gjort stor succé i sin klubb och var därför hett eftertraktad på transfermarknaden. Till slut var det Manchester United som vann striden om spelaren när man betalade £25 miljoner för hans tjänster.

Under hans tid på Old Trafford har han däremot inte lyckats leva upp till förväntningarna som ställdes på honom inför hans ankomst. Den här säsongen har han endast spelat sex minuter i Premier League och uppgifter har gjort gällande att holländaren varit på väg bort från Manchesterklubben.

Kan hamna i Serie A

Nu skriver Daily Mirror, som hänvisar till italienska källor, att Serie A-klubben Milan är ute efter 22-åringen. Enligt tidningen har man haft span på honom sedan länge men kan först nu tänka sig att underteckna yttermittfältaren. Milans ägare sägs vara redo att ta in honom på lån i vinter för att sedan skriva ett permanent kontrakt med honom nästa sommar för £24 miljoner, vilket inte hade varit någon jätteförlust för United med tanke på hur spelaren har presterat under hans tid i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply