Juventus vill behålla Alvaro Morata

Juventus vill behålla Alvaro Morata

Vill inte släppa anfallaren

Enligt Marca jobbar Juventus för att behålla Alvaro Morata i klubben.

Alvaro Moratas framtid är fortsatt osäker. Flera klubbar är intresserade av att värva spelaren. Bland annat har det sagts att Arsenal har inlett samtal med Morata. Samtidigt har det hävdats att Real Madrid kan offra Karim Benzema för Morata, där den spanska klubben fortfarande har en köpoption på 30 miljoner euro på anfallaren.

Nu uppger dock Marca att Juventus vill behålla Morata i klubben. Det sägs att klubbdirektören Giuseppe Marotta försöker att förhandla med Real Madrid, och på så sätt få bort den köpoption som den spanska klubben har på Morata. Enligt uppgifter är Juventus villiga att betala spanjorerna 25 miljoner euro i utbyte mot att Real Madrids köpoption på Morata försvinner.

Marotta ryktas förhandla om Morata på uppdrag av Juventus tränare Massimiliano AllegriAllegri är benägen om att både Morata och Paulo Dybala stannar i Turin. Dessutom har han börjat kolla upp möjligheten att plocka in Domenico Berardi från Sassuolo.

Morata anlände till Turin under sommaren 2014, då han lämnade Real Madrid. Då betalade den italienska klubben 20 miljoner euro för att värva anfallaren. Nu kan affären totalt komma att kosta 45 miljoner euro, om den spanska klubben går med på Juventus krav om att ta bort sin köpoption på Morata.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply