Salvatore Sirigu kan lämna PSG för Fiorentina

Salvatore Sirigu kan lämna PSG för Fiorentina

PSG-målvakten kan vara på väg till Fiorentina

Enligt Fotbolltransfers kan målvakten Salvatore Sirigu vara på väg att lämna PSG för att flytta till Fiorentina. 

Mycket ser ut att hända hos PSG den här sommaren. Det är redan klart att Zlatan lämnar Paris Saint-Germain, och nu ser det ut som att flera andra spelare kommer att göra samma sak. Det har ryktats om att Edinson Cavani kan flytta till Atlético Madrid och att Serge Aurier kan lämna Paris Saint-Germain för Juventus. Nu verkar det som att en till spelare kan lämna den franska mästarklubben.

Enligt Fotbolltransfers kan målvakten Salvatore Sirigu vara på väg att lämna PSG för att istället flytta till Fiorentina i hemlandet ItalienSirigu har blivit PSGs andraval i mål bakom Kevin Trapp, något som den italienska klubben hoppas öppna för att italienaren ska vilja flytta hem.

Sirigu anlände till Paris under sommaren 2011. Då lämnade han Palermo för att flytta till Frankrike. Efter fem år i PSG ser det nu ut som att 29-åringen är på väg mot en ny klubbadress.

Samtidigt som att flera spelare kan komma att lämna PSG under sommaren hoppas Ligue 1-mästarna att man även kan locka till sig flera nyförvärv. Bland annat har det påståtts att klubben trappar upp jakten på Anthony Martial och att Paris Saint-Germain är intresserade av Philippe Coutinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply